Werkvoorbereider Service & Onderhoud – Kop Noord

Stel je voor, je maakt deel uit van een jong en innovatief team waar elke dag nieuwe uitdagingen op je wachten. Deze kans wordt jou geboden door een gerenommeerd West-Fries familiebedrijf, en de rol die op jou wacht is die van Werkvoorbereider Service & Onderhoud.

Wat neem jij mee?

Als Werkvoorbereider Service & Onderhoud ben jij de spil in het web, degene die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Je bent verantwoordelijk voor het optimaal plannen en voorbereiden van service- en onderhoudswerkzaamheden aan technische installaties. Met een scherp oog voor detail zorg je ervoor dat alle benodigde materialen, gereedschappen en documentatie tijdig beschikbaar zijn op locatie voor de monteurs. En als het aankomt op het tijdig uitvoeren en plannen van onderhoud voor onze gewaardeerde klanten, dan is een solide onderhoudscontract van essentieel belang. In samenwerking met jouw team stel je dit contract op, en met trots overhandig je het aan de klant.

Ontwikkelen staat bij ons hoog in het vaandel. In samenwerking met deze installateur bieden we diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Als je merkt dat er bepaalde kennis ontbreekt, gaan we graag met je in gesprek om te bepalen welke cursus of opleiding jou kan helpen groeien. Wij stellen een jaarlijks budget van € 1500,- ter beschikking, speciaal om jouw ontwikkeling te ondersteunen.

Wat de bedrijfscultuur betekent, de West-Friese waarden die in deze tekst zijn benadrukt, zijn hier meer dan zichtbaar. Bij dit familiebedrijf staan teamspirit en open communicatie centraal. Elke eventuele onenigheid wordt nog dezelfde dag uitgesproken, want we zijn er voor elkaar. Je krijgt de vrijheid om jouw functie op de manier in te vullen die voor jou het plezierigst is, of dat nu hybride werken of een flexibel werkschema betekent. Naast het harde werken is er altijd ruimte voor gezelligheid en een vleugje humor.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren we daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kunt iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van Werkvoorbereider Service & Onderhoud er één is die veel van je gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat we jou voorzien van uitdagende projecten en persoonlijke begeleiding. Naast een persoonlijk opleidingsbudget, ook onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen en de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien we in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

• Dit is een rol die specifiek is gericht op professionals die aan het begin van hun carrière zitten met eventueel een jaar of twee ervaring als Werkvoorbereider. Hierbij past een salaris tussen de € 3.100,- en € 3.499,- bruto per maand;
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding;
• Begeleiding op maat door Stefan van der Velden.

Meer informatie

Stefan van der Velden +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Stefan van der Velden +31 (0) 20 – 6656430
+31 (0) 6 51934460