Werkvoorbereider dagelijks onderhoud

Wat neem jij mee?

Word jij onze werkvoorbereider onderhoud en ga je de uitdaging aan om verantwoordelijk te zijn voor het onderhouden van woningen?

Jij bent sociaal, klantgericht en probleemoplossend ingesteld en staat graag in contact met zowel uitvoerders als de opdrachtgever. Je krijgt de verantwoordelijkheid om de werkvoorbereiding van het mutatieonderhoud op je te nemen. Daarbij ben jij gebrand om een mooi resultaat neer te zetten voor de klant. Je zal in Amsterdam op kantoor werkzaam zijn, vanuit daar richt jij je alleen of samen met een collega op één opdrachtgever. Wel ga je natuurlijk langs bij de opdrachtgever voor bijvoorbeeld bouwvergaderingen.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het maken van weekplanningen voor de timmerlieden, het berekenen van de kostprijs, offertes opvragen, het bestellen van materialen en tot slot het opstellen van werkplannen. Tijdens deze taken houd je natuurlijk contact met verschillende partijen. Daarbij overleg je veel met de uitvoerder en ben je in staat te controleren of de door jou gemaakte planningen goed worden toegepast.

Ben jij enthousiast over deze uitdaging en beschik jij over minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, dan gaan wij graag het gesprek met je aan!

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren wij daar borrels en bijeenkomsten voor maar je kan iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van Werkvoorbereider er één is die veel van jou gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

  • Een goed salaris tot €3800,- bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
  • Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
  • Een persoonlijk vervoersbudget (bijv. auto v/d zaak of NS-Business Card);
  • Een vast contract, want wij weten dat vertrouwen een belangrijk gegeven is;
  • Begeleiding op maat.

Meer informatie

Bas Hendriks +31 (0) 6 31743024

Inlichtingen / Sollicitatie

Bas Hendriks +31 (0) 6 31743024