Werkvoorbereider Bouw

Heb  jij ervaring met de voorbereiding en planning van woningbouwprojecten en/of utilitaire projecten? Zou jij graag in het kopje van Noord-Holland aan projecten willen werken? 

Wat neem jij mee?

Voor deze vacature zoeken we een werkvoorbereider bouw die minimaal drie jaar werkervaring mee brengt in deze functie. Daarnaast ben je iemand van de praktijk, jij weet hoe een bouw tot stand komt. Voor jou kent een bouwplaats niet veel geheimen en gebruikt deze kennis graag om een project zou goed mogelijk te plannen en voor te bereiden.

De projecten waar je aan gaat werken variëren, zo kan je betrokken raken bij de nieuwbouw van een appartementencomplex echter kan het ook zomaar zijn dat je de voorbereiding gaat doen voor de renovatie en herbestemming van een oud schoolgebouw. Wat wel een feit is is dat alle projecten zich in Noord-Holland bevinden waarbij 70% boven Alkmaar gerealiseerd wordt.

 

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s op kantoor of de bouwplaats, er staat een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collegae zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren wij daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kan iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen app.

Ja, natuurlijk word je goed beloond, maar voordat we naar de cijfers gaan willen wij je eerst meenemen naar daar waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding en naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz dit zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Ook snappen wij dat je thuis ook nog een leven hebt en daar waar mogelijk kijken wij altijd naar de mogelijkheid om flexibel te werken en kan je korting krijgen op de sportschool via VitalSelect.

* een salaris afhankelijk van ervaring (tussen de €. 3.100,- en €. 4.300,- bruto per maand;
* een persoonlijk opleidingsbudget van €. 1.500,- per jaar;
* begeleiding/coaching op maat.

Meer informatie

Gerben Bakker
020 6656430
06 29379333

Inlichtingen / Sollicitatie

Gerben Bakker
020 6656430
06 29379333