Werkvoorbereider Bouw

Ben jij degene die vol energie bouwprojecten moeiteloos op de rit zet en klanttevredenheid als topprioriteit heeft? Dan willen we jou aan boord hebben!

Wat neem jij mee?

Als Werkvoorbereider speel je een sleutelrol in het succes van verschillende bouwprojecten. Jij zorgt voor een vlekkeloze planning, coördinatie en organisatie, waardoor alles gereed is voor de aftrap. Het beoordelen van offerteaanvragen, het onderhouden van contacten met leveranciers en onderaannemers, en het zorgen voor een goede teamcommunicatie zijn jouw verantwoordelijkheden.

Onze Ideale Kandidaat:
• Ervaring in de bouwsector, bij voorkeur met kennis van nieuwbouw- en renovatieprojecten.
• Een scherp oog voor detail en kwaliteit, en de nodige bouwtechnische kennis.
• Stressbestendigheid en de gave om je werk goed te organiseren.
• Klantgerichtheid en uitstekende communicatieve vaardigheden.
• Het vermogen om bestek- en werktekeningen te begrijpen en te interpreteren.


Maar wat hebben wij dan te bieden?

Bij ons mag je rekenen op een aantrekkelijk salaris dat past bij jouw ervaring en kennis. We moedigen jouw persoonlijke groei aan met een opleidingsbudget en bieden volop kansen voor ontwikkeling. Bovendien organiseren we gezellige teamactiviteiten en borrels om jouw collega’s beter te leren kennen. Verder streven we er bij VitalSelect naar dat je op de meeste geschikte plek belandt, en daarom zetten we ons voortdurend in om dat te realiseren. Klaar voor de Uitdaging? Als jij klaar bent om deel uit te maken van ons enthousiaste team en een sleutelrol wilt spelen in bouwprojecten, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Stuur ons je cv en motivatie, en samen bouwen we aan een succesvolle toekomst! Ook als je niet voldoet aan alle eisen van de vacature, moedigen we jou graag aan om te solliciteren als jij de functie interessant lijkt. We begrijpen dat iedereen unieke kwaliteiten en ervaringen heeft, en we zijn bereid om met je samen te werken om te ontdekken hoe jouw vaardigheden en achtergrond passen bij de mogelijkheden binnen onze organisatie.

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:
• Een goed salaris tussen de €2.500,- en €5.000,-  bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• Een persoonlijk vervoersbudget (bijv. auto v/d zaak of NS-Business Card);
• Een vast contract, want wij weten dat vertrouwen een belangrijk gegeven is;
• Begeleiding op maat.

Meer informatie

Shaqyll Killop
06-57034478

Inlichtingen / Sollicitatie

Shaqyll Killop
06-57034478