VitalSelect, samen jouw ambities waarmaken

VitalSelect is er voor technische professionals met ambitie, werkzaam in de Bouw, Installatietechniek, Industrie en Infra. We helpen jou om het maximale uit jezelf te halen.


VitalSelect - Ons verhaal

Het maximale uit jezelf halen staat voor ons gelijk aan een gezonde dosis vitaliteit; levenskracht. Wij geloven in werk waar je energie van krijgt. Weten wie je bent, waar je kwaliteiten liggen en waar je heen wilt helpt bij het maken van de juiste keuzes in jouw loopbaan. We helpen je met antwoorden op vragen zoals; wat is een mooie volgende stap in mijn carrière? Wil ik mij verder specialiseren op de inhoud of wil ik doorstromen naar een leidinggevende functie? Welke cursus of training kan ik het beste volgen? Zal ik een specialist of generalist toevoegen aan mijn team? Allemaal keuzes waar wij als HR- en arbeidsbemiddeling specialist binnen de Bouw, Installatietechniek en Industrie graag bij helpen. Daar krijgen wij nou energie van!

VitalSelect - Ons verhaal

Samen dromen realiseren, dat doen we bij VitalSelect al meer dan tien jaar. Met een team waarbinnen betrokkenheid het toverwoord vormt maken we het verschil. Wij vinden het belangrijk om jou goed te leren kennen. Wij zorgen ervoor dat we altijd bereikbaar zijn, contacten onderhouden doen wij bij voorkeur op een  laagdrempelige wijze, dit zodat jij met vertrouwen de volgende stap kan maken in jouw carrière en wellicht er wel voor kiest om echt onderdeel te worden van een team specialisten die echt verder helpen! 

Het is onze ambitie om de jouwe waar te maken.

Laten we kennismaken

Wie we zijn

 1. Bas Hendriks

  Partner

  “Ik ga niet over gebaande paden en durf out-of-the-box te denken om jouw ambities waar te maken.”

  Meer over Bas Hendriks

  06 - 317 430 24
  bas.hendriks@vitalselect.nl
  Bas Hendriks
 2. Gerben Bakker

  Partner

  “Het is mijn doel om een ingang voor jou te creëren”

  Meer over Gerben Bakker

  06 - 293 793 33
  gerben.bakker@vitalselect.nl
  Gerben Bakker
 3. Eline Knevel

  Bouw & Vastgoed

  “De perfecte match staat niet op papier, die maak je samen.”

  Meer over Eline Knevel

  06 - 408 359 17
  eline.knevel@vitalselect.nl
  Eline Knevel
 4. Menno Markus

  Installatietechniek

  “Ik streef naar een langdurige relatie die meer betekent dan een nieuwe baan.”

  Meer over Menno Markus

  06 - 269 337 60
  menno.markus@vitalselect.nl
  Menno Markus
 5. Niruben Kailayapillai

  Installatietechniek

  "Ik vind het belangrijk om jou als persoon te leren kennen, waar je blij van wordt en wat jouw doelen zijn voor in de toekomst."

  Meer over Niruben Kailayapillai

  06 - 512 302 42
  niruben.kailayapillai@vitalselect.nl
  Niruben Kailayapillai

En dat werkt

 • 8200
  Professionals aangesloten
 • 80%
  Heeft binnen 1 maand een nieuwe uitdaging
 • 9.2
  Tevredenheidsscore

Voor het maximale

Toekomst

We blijven gaan voor het maximale. We willen nog meer professionals op hun plek krijgen, nog meer leuke en ambitieuze mensen ontmoeten (jou?), groeien als team en blijven werken met passie en plezier.

2017-2018

Het team krijgt versterking. Eline is verantwoordelijk voor de bouw en aannemerij en Menno voor installatietechniek. Twee super gedreven (en leuke) collega’s waarmee we voor het maximale kunnen gaan.

2016

Een nieuwe mijlpaal: We verhuizen naar de Distelweg in het bruisende Amsterdam-Noord. Van bedrijfsverzamelgebouw naar een mooie eigen verdieping.

2015

Het gaat goed. De activiteiten worden uitgebreid. We zijn vanaf nu actief over de volle breedte van de technische sector: bouw, infra en industrie. Yes!

2013

Tijd voor een feestje! Na twee jaar hard werken hebben we al ruim 75 professionals aan een nieuwe uitdaging geholpen. Dat smaakt naar meer.

2011

Bas, Gerben en Jeroen richten VitalSelect op. Het is een economisch lastige tijd, maar des te groter is de motivatie. Ze beginnen hun avontuur op 1 april, maar een grap is het niet. Ze willen voor het maximale gaan met hun eigen visie op detacheren.