Uitvoerder Bouw

Als Uitvoerder Bouw bij VitalSelect ben jij de regisseur van diverse onderhoudsprojecten. Met jouw bouwkundige expertise leid je de uitvoering en coördineer je naadloos met het projectteam. Je bent de rechterhand van de projectleider en hebt de vrijheid om je stempel te drukken op diverse projecten. Meer weten, neem contact met ons op!

Wat neem jij mee?

Als Bouwkundig Uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en organisatie van verschillende onderhoudsprojecten. Je werkt nauw samen met het projectteam en rapporteert aan de projectleider. Je komt te werken op diverse projecten, waar je de vrijheid en begeleiding krijgt die bij jou past.

Onze ideale kandidaat:

• Ervaring als bouwkundig uitvoerder
• Bij voorkeur een vakgerichte bouwkundige opleiding
• Uitstekende communicatieve vaardigheden om effectief te kunnen samenwerken met opdrachtgevers, collega’s en bewoners
• Affiniteit met het werken met digitale systemen
• In het bezit van een VCA-VOL certificaat of bereidheid om deze te behalen

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Bij ons mag je rekenen op een aantrekkelijk salaris dat past bij jouw ervaring en kennis. We moedigen jouw persoonlijke groei aan met een opleidingsbudget en bieden volop kansen voor ontwikkeling. Bovendien organiseren we gezellige teamactiviteiten en borrels om jouw collega’s beter te leren kennen. Verder streven we er bij VitalSelect naar dat je op de meeste geschikte plek belandt, en daarom zetten we ons voortdurend in om dat te realiseren.

Klaar voor de Uitdaging? Als jij klaar bent om deel uit te maken van ons enthousiaste team en een sleutelrol wilt spelen in bouwprojecten, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Stuur ons je cv en motivatie, en samen bouwen we aan een succesvolle toekomst! Ook als je niet voldoet aan alle eisen van de vacature, moedigen we jou graag aan om te solliciteren als jij de functie interessant lijkt. We begrijpen dat iedereen unieke kwaliteiten en ervaringen heeft, en we zijn bereid om met je samen te werken om te ontdekken hoe jouw vaardigheden en achtergrond passen bij de mogelijkheden binnen onze organisatie.
En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

• Een goed salaris tussen de €3600,- en €4.500,- bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• Een persoonlijk vervoersbudget (bijv. auto v/d zaak of NS-Business Card);
• Een vast contract, want wij weten dat vertrouwen een belangrijk gegeven is;
• Begeleiding op maat.

Meer informatie

Gerben Bakker
06-29379333

Inlichtingen / Sollicitatie

Gerben Bakker
06-29379333