Toezichthouder Installaties (E)

Als toezichthouder installaties (E) op Schiphol speel jij een belangrijke rol in het beheer, onderhoud en aanpassingen aan de gebouw gebonden installaties op Schiphol. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden conform aan de opdracht worden uitgevoerd en bent betrokken vanaf voorbereiding tot oplevering. Kortom een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is!


Wat neem jij mee?

Ben jij een ervaren installatietechnisch professional met uitgebreide kennis van gebouw gebonden installaties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als toezichthouder installaties (E) speel jij een cruciale rol tijdens de voorbereiding en uitvoering van aanpassingen en onderhoud aan de diverse installaties op Schiphol. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden conform opdracht en regelgeving worden uitgevoerd, je bewaakt de voortgang, veiligheid en kwaliteit, en signaleert eventuele afwijkingen. Daarnaast treed je handhavend op indien nodig.

Als toezichthouder installaties (E) houd je dagelijks toezicht op de naleving van contractstukken, wet- en regelgeving, technische normen, voorschriften, kwaliteits- en werkplannen, evenals de Schipholregels en -procedures. Je voert inspecties en controles uit, beoordeelt documenten van de opdrachtnemer, controleert bouwmaterialen en -producten, en bewaakt de voortgang. Daarnaast neem je deel aan bouw-, werk- en coördinatievergaderingen, voer je bouwadministratie en rapporteer je bevindingen aan de projectmanager. Je speelt een actieve rol bij de oplevering en zorgt voor een soepele overdracht van het goedgekeurde opleverdossier aan de opdrachtgever.

Kortom een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is!

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Bij VitalSelect begrijpen we dat de rol van toezichthouder Installaties (E) veel van je vraagt en wij vinden dat je daarvoor beloond moet worden. Voordat wij ingaan op de beloning, willen we je graag uitleggen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Wij beloven je uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, een persoonlijk opleidingsbudget en onbeperkte toegang tot GoodHabitz om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast bieden we flexibele werkmogelijkheden en, indien nodig, een thuiswerkplek. Ook kun je profiteren van kortingen op sporten om je vitaliteit te stimuleren.

• Een salaris afhankelijk van ervaring (tussen de € 3836,- tot € 4973,-bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
• Flexibele werktijden, goede werk/privé balans;
• Persoonlijk opleidingsbudget;
• Begeleiding/coaching op maat.

Meer informatie

Gerben Bakker 
06-29379333
gerben.bakker@vitalselect.nl

Inlichtingen / Sollicitatie

Gerben Bakker 
06-29379333
gerben.bakker@vitalselect.nl