Toezichthouder Bouw Schiphol

Als Toezichthouder Bouw ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit en voortgang van bouwprojecten. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden volgens planning, binnen budget en conform de geldende wet- en regelgeving worden uitgevoerd. Met jouw oog voor detail en technische kennis zie je erop toe dat alle bouwkundige werkzaamheden voldoen aan de gestelde eisen en specificaties.

Wat neem jij mee?

Als toezichthouder in de bouw wordt van je verwacht dat je een afgeronde mbo- of hbo-opleiding hebt in de richting van Bouwkunde of een vergelijkbare opleiding. Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie en beschikt over kennis van bouwvoorschriften, normen en richtlijnen. Goede communicatieve vaardigheden en een proactieve houding zijn essentieel, samen met een sterk analytisch vermogen en oog voor detail. Het lezen van bouwtekeningen en technische specificaties vormt een belangrijk onderdeel van je taken, en het hebben van een VCA-certificaat (of de bereidheid deze te behalen) is vereist. Daarnaast dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

Een klein stukje over het bedrijf:

Stap binnen in een wereld waar elke dag een nieuw avontuur begint. Bij Schiphol, niet alleen een luchthaven maar een levensader van wereldwijde verbondenheid, krijg je de kans om deel uit te maken van iets groots. Ontdek een omgeving waar innovatie en inspiratie samenkomen, waar jouw ideeën de weg vrijmaken voor toekomstige luchtvaartmijlpalen. Met state-of-the-art faciliteiten en een team van toegewijde professionals om je te ondersteunen, is Schiphol de plek waar jouw carrière nieuwe hoogten kan bereiken.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Bij VitalSelect ben je niet alleen actief met collega’s op kantoor of op de bouwplaats, maar maak je deel uit van een breed team van experts die via VitalSelect aan diverse opdrachten van onze partners werken. Hoewel je niet dagelijks in contact bent met dit team, onderhouden we gemakkelijk communicatie via onze eigen app en organiseren we regelmatig informele bijeenkomsten. Voordat we de financiële aspecten bespreken, willen we je graag meenemen naar wat “Vitaliteit” bij VitalSelect inhoudt: uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding en onbeperkte toegang tot Goodhabitz voor je persoonlijke en professionele groei. We begrijpen ook dat je een leven buiten het werk hebt, daarom bieden we flexibele werkopties aan en kun je via VitalSelect profiteren van korting op een sportschoolabonnement.

Onze beloning omvat onder andere:

  • Een salaris afhankelijk van ervaring (tussen de €3.000,- en €4.500,- bruto per maand)
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van €1.500,- per jaar
  • Begeleiding en coaching op maat door Stephanie.
  • Een vast contract, want we weten dat vertrouwen een belangrijk gegeven is.

Meer informatie

Stephanie Plevier +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Stephanie Plevier +31 (0) 20 – 6656430