Tekenaar Elektrotechniek

Kom te werken bij de specialist in het onderhoud en beheer van technische installaties in luxe kantoorpanden en grote utiliteitswerken. Hier kan jij je technische vaardigheden uitbreiden, terwijl je werkt in een projectteam.

Wat neem jij mee?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor diverse aspecten binnen het ontwerpproces elektrotechnische installaties in gebouwen. Je rapporteert direct aan de projectleider, waarbij jouw bijdrage essentieel is voor het soepel laten verlopen van projecten en het behalen van kwalitatieve resultaten.

Waar hou je je mee bezig?

• Tekeningen opstellen, ontwerpen en kabelberekeningen maken;
• Conceptuele ontwerpen omzetten naar gedetailleerde tekeningen met behulp van AutoCAD en StabiCAD;
• Technische specificaties vertalen naar tekeningen in nauwe samenwerking met het projectteam;
• Zorgen voor strikte naleving van geldende normen, voorschriften en richtlijnen.

Voor deze functie is het gewenst om kennis te hebben van NEN1010 en NEN3140.

Hier moedigen ze initiatief aan en zorgen ze ervoor dat jouw bijdrage wordt erkend. Als relatief klein bedrijf streven ze naar een informele werksfeer waarin open communicatie en samenwerking cruciaal zijn.

Hier wordt een cultuur gecreëerd waar de mens centraal staat. Vragen worden op de man af gesteld en er wordt meegedacht met jouw ontwikkeling en wat je hiervoor nodig hebt. Zo bieden zij in samenwerking met VitalSelect de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren we daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kunt iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van Tekenaar Elektrotechniek er één is die veel van je gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat we jou voorzien van uitdagende projecten en persoonlijke begeleiding. Naast een persoonlijk opleidingsbudget, ook onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen en de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien we in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

• Salaris tussen € 3250,- (junior) en € 4300,- (senior) bruto per maand op basis van fulltime aangevuld met een winstdeling per jaar;
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding;
• De mogelijkheid om vanuit huis werkzaamheden te verrichten;
• Begeleiding op maat door Stefan van der Velden.

Meer informatie

Stefan van der Velden +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Stefan van der Velden +31 (0) 20 – 6656430