Technicus Beveiligingsinstallaties

Geniet jij van afwisseling en uitdagingen in je werk? Wij zoeken een technicus die zorgt dat de installaties bij onze klanten veilig blijven werken.

Wat neem jij mee?

Ben je een gedreven technicus die klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan? Of het nu gaat om het oplossen van complexe storingen aan krachtinstallaties of het uitvoeren van preventief onderhoud aan elektrotechnische systemen, jouw ruime ervaring komt goed van pas. Je hoofdtaken omvatten onder meer het inspecteren en onderhouden van diverse elektrotechnische installaties, en het adequaat afhandelen van storingen. 

Je werkt nauw samen voor diverse opdrachtgevers en bent verantwoordelijk voor een scala aan taken, waaronder inbraak-, brandmeld-, CCTV- en toegangscontrolesystemen. Samen met bevlogen servicetechnici en coördinatoren voor service en onderhoud vorm je een team met de andere disciplines zoals: elektrotechniek, werktuigbouwkunde, beveiligingstechniek en meet- en regeltechniek. 

Je geniet van de variatie en uitdagingen die je werk biedt, waarbij je de vrijheid hebt om de beste oplossingen te bedenken voor onze klanten. Dit is een verantwoordelijke functie waarin ondernemerschap wordt gestimuleerd, wat leidt tot tevreden klanten en toekomstbestendige installaties.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Als je bij VitalSelect werkt, maak je deel uit van meer dan alleen je collega’s bij de opdrachtgever. Je wordt namelijk onderdeel van een professioneel team dat dagelijks aan de slag is op verschillende opdrachten voor onze partners via VitalSelect. Hoewel je deze groep collega’s misschien niet dagelijks persoonlijk ziet, is contact houden eenvoudig. We organiseren namelijk borrels en bijeenkomsten, en daarnaast kun je iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

Bij VitalSelect begrijpen we dat de rol van Technicus Beveiligingsinstallaties veeleisend is en dat je daarvoor beloond moet worden. Voordat wij echter naar de financiële aspecten kijken, willen wij je meenemen in wat “Vitaliteit” voor ons betekent. We beloven je uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, een persoonlijk opleidingsbudget en onbeperkte toegang tot Goodhabitz om je eigen ontwikkeling te stimuleren. Je hebt de mogelijkheid om flexibel te werken, wij bieden indien nodig ondersteuning voor thuiswerken en je krijgt korting op sporten.

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

  • Een goed salaris tot € 4.570,- bruto per maand afhankelijk van je ervaring en kennis;
  • Goede werk/privé balans;
  • Een auto van de zaak;
  • Een vast contract, want wij weten dat vertrouwen een belangrijk gegeven is;
  • Begeleiding op maat.

Meer informatie

Niruben Kailayapillai +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Niruben Kailayapillai +31 (0) 20 – 6656430