Niruben Kailayapillai

Installatietechniek

"Ik vind het belangrijk om jou als persoon te leren kennen, waar je blij van wordt en wat jouw doelen zijn voor in de toekomst."


Niruben‘Voor het maximale’ betekent voor mij:

Voor mij staan vier kernwaarden aan de basis van wat ‘Voor het maximale’ voor mij betekent. Dit zijn namelijk: Doelen stellen, Plezier,  Samenwerking en Vertrouwen. Als eerste is dat voor mij ambitieuze doelen stellen, waar ik naar uitkijk. Alleen dat stelt mij in staat het maximale uit mezelf te halen op de weg daar naartoe. Hoe gaaf mijn doel ook is, ik zal in zekere zin plezier moeten hebben in de uitdagende weg daarnaartoe. Plezier is dus voor mij een drijfveer om het maximale uit mijzelf te halen om mijn doelen te halen. Soms kan ik bepaalde doelen niet alleen behalen en maak ik dit bespreekbaar, zodat ik door middel van samenwerking alsnog deze doelen kan behalen. Als laatste is een van de belangrijkste kernwaarden voor mij het stukje vertrouwen. Vertrouwen is de basis voor een goede samenwerking en als ik bepaalde doelen bespreek doe ik dit vanuit vertrouwen.
 

Voor het maximale, voor jou

Ik vind het belangrijk om jou als persoon te leren kennen, waar je blij van wordt en wat jouw doelen zijn voor in de toekomst. Door te weten waar jij blij van wordt help ik jou graag verder om je doelen te behalen. Samen stippelen we een route voor je uit die je met plezier kan bewandelen om deze doelen te behalen. Het belangrijkst voor mij hierin is dat jij blij en met plezier je doelen steeds dichterbij ziet komen. Het enige wat ik van jou zal vragen is om mij te vertrouwen en eerlijk tegen me te zijn, zodat ik je kan helpen om voor het maximale te gaan.

niruben.kailayapillai@vitalselect.nl
06 - 512 302 42