Talent Sourcer / Junior Adviseur Recruitment

Bouw aan een betekenisvol netwerk binnen de bouw; Sluit je aan bij VitalSelect als Talent Sourcer/Junior Recruiter!

Wat neem jij mee?

Je bent van nature een netwerker en je staat binnen jouw omgeving bekend als een verbinder. Je legt gemakkelijk contact en hebt oprecht interesse in je omgeving. Als Talent Sourcer bij VitalSelect weet je met enthousiasme, creativiteit en gedrevenheid technische professionals op kwalitatieve en persoonlijke wijze te werven en te binden.
Het zit dan ook in jouw aard om te verbinden en te netwerken, je bent nieuwsgierig naar de mensen om je heen en vraagt door. Waarom doen ze wat ze doen, wat drijft ze en wat zou een volgende stap kunnen zijn. Jij vraagt maar, nog belangrijker, je luistert nog veel beter. Want alleen door goed te luisteren ga je echt begrijpen wat de persoon tegenover jou drijft en hoe je die nu of straks kan helpen.
Op jouw eigen wijze bouw jij daarmee aan een bestendig netwerk van professionals en je helpt daarmee de ambities van deze professionals te realiseren. 

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Je gaat overigens in deze rol samenwerken met Stephanie, check haar maar op de teampagina dan weet je met wie je gaat optrekken. Samen met Stephanie en uiteraard de ondersteuning van het gehele team ga je werken aan jouw carriere binnen VitalSelect.
Wij faciliteren jou zo volledig mogelijk om je succesvol te laten zijn in je functie.
Naast een goed salaris hebben wij een bonusregeling en zorgen voor persoonlijke ontwikkeling door directe coaching.

Indicatie arbeidsvoorwaarden:
– Afhankelijk van jouw ervaring ligt het basissalaris tussen de € 2.600,- en € 3.250,- per maand (excl. team en persoonlijke bonussen)
– Je ontvangt 8% vakantiegeld en je krijgt 25 vakantiedagen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij ons? Neem contact op met Gerben Bakker (06-29379333) of solliciteer op deze vacature.
Tot snel!

Meer informatie

Gerben Bakker
0629379333

Inlichtingen / Sollicitatie

Gerben Bakker
0629379333