Projectmanager Verduurzaming & Nieuwbouw

Ben jij een ervaren projectmanager met een passie voor duurzaamheid? Voor deze klus ga je aan de slag met het verduurzamen van duizenden woningen. Je leidt grote, complexe projecten van start tot finish, waarbij je bewoners en diverse partners coördineert. Werk samen in een dynamisch team en bouw mee aan een duurzame toekomst!

Wat neem jij mee?

Je hebt een hbo-diploma en minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol, zoals bij een aannemersbedrijf of woningcorporatie. Je bent ervaren in isolatie- of renovatieprojecten, en nieuwbouwervaring is een pre. Je hebt sterke organisatorische vaardigheden, kunt projecten goed overzien en leiden, en communiceert effectief op alle niveaus. Je bent een echte teamspeler, waardoor je collega’s op je kunnen rekenen, en je toont veerkracht en doorzettingsvermogen bij tegenslagen. Je woont in de omgeving Noord-Holland of vind het niet erg om hierheen te reizen.

Een klein stukje over het bedrijf:

De opdrachtgever streeft naar een duurzame toekomst door het verduurzamen van tienduizenden woningen. Ze zijn een vooruitstrevende woningcorporatie die innovatie en samenwerking hoog in het vaandel heeft staan. Hun team van enthousiaste professionals werkt dagelijks aan het verbeteren van de woonkwaliteit voor de bewoners, met een sterke focus op energie-efficiëntie en milieuvriendelijke oplossingen. Samen bouwen ze aan een groene en leefbare omgeving voor iedereen.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Bij VitalSelect ben je niet alleen actief met collega’s op kantoor of op de bouwplaats, maar maak je deel uit van een breed team van experts die via VitalSelect aan diverse opdrachten van onze partners werken. Hoewel je niet dagelijks in contact bent met dit team, onderhouden we gemakkelijk communicatie via onze eigen app en organiseren we regelmatig informele bijeenkomsten. Voordat we de financiële aspecten bespreken, willen we je graag meenemen naar wat “Vitaliteit” bij VitalSelect inhoudt: uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding en onbeperkte toegang tot Goodhabitz voor je persoonlijke en professionele groei. We begrijpen ook dat je een leven buiten het werk hebt, daarom bieden we flexibele werkopties aan en kun je via VitalSelect profiteren van korting op een sportschoolabonnement.

Onze beloning omvat onder andere het volgende:

  • Een salaris afhankelijk van ervaring (tussen de €4.000,- en €6.200,- bruto per maand)
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van €1.500,- per jaar
  • Begeleiding en coaching op maat door Stephanie.
  • Een vast contract, want we weten dat vertrouwen een belangrijk gegeven is.

Meer informatie

Stephanie Plevier +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Stephanie Plevier +31 (0) 20 – 6656430