Projectmanager Proces/Techniek Ultimo

Heb jij kennis van Ultimo, ben jij in staat werkprocessen te doorzien en te vertalen naar een ideaal werkproces en ben jij daarnaast niet vies om af en toe zelf een (onderhouds)project aan te sturen? Neem dan contact met ons op!

Wat neem jij mee?

Jij bent wellicht wel meer gefocust op het proces dan op de techniek, natuurlijk je komt uit de techniek en doorziet de technische processen snel maar bovenal weet je die kennis te gebruiken om de werkprocessen zo optimaal mogelijk in te richten.
Waar je dit gaat doen? Binnen de afdeling techniek bij een zorginstelling, deze afdeling is verantwoordelijk voor het totale installatietechnische en het gebouwonderhoud van deze zorginstelling. Binnen de afdeling zijn engineers, projectleiders en onderhoudsprofessionals werkzaam die dag in dag uit zorg dragen voor het technisch draaiende houden van deze omvangrijke zorg locatie. Gave uitdaging? Jazeker maar wel eentje in een omgeving waar je stevig in je schoenen moet staan. Zorginstellingen zijn dynamisch en veeleisend, het zorgproces is altijd leading en jij bent daar feitelijk ondergeschikt aan. Dat besef is belangrijk! Als je daarmee om weet te gaan dan is dit een fantastische uitdaging!

Je bent wellicht opgeleid als Technisch Bedrijfskundige en hebt dit aangevuld met werkervaring binnen het onderhoud/beheer van installaties en/of gebouwen. Je bent minimaal drie dagen per week inzetbaar en haalt jouw plezier uit de combinatie van het optimaliseren van werkprocessen en techniek. Daarnaast ben je bekend met het programma Ultimo en weet je de processen te vertalen naar het goed inrichten van de Ultimo omgeving.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren we daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kunt iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van Projectmanager Proces/Techniek Ultimo er één is die veel van je gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:
• Een goed salaris tot €. 4.650 bruto per maand op basis van 40 uur per week, parttime is mogelijk;
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding;
• Begeleiding/coaching op maat en naar behoefte


Meer informatie

Gerben Bakker
06 29379333
020 6656430
gerben.bakker@vitalselect.nl

Inlichtingen / Sollicitatie

Gerben Bakker
06 29379333
020 6656430
gerben.bakker@vitalselect.nl