Projectmanager Parkeren (Bouw)

Voor deze vacature zoeken we een (bouwkundig) projectmanager die in staat is parkeeroplossingen te ontwikkelen, te realiseren en begrijpt hoe je deze strategisch goed kan onderhouden

Wat neem jij mee?

Voor deze vacature is het van belang dat je niet alleen de kennis hebt om bouwkundige processen te doorgronden echter daarnaast heb je ervaring met het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van parkeeroplossingen.

Via VitalSelect ga je werken aan de uitdagingen rond parkeren, hoe ga je bijvoorbeeld om met de steeds verdere toename van elektrische auto’s? Dit betekent namelijk nogal wat voor de veiligheid in parkeergarages.  Niet alleen moeten de gebruikers veilig kunnen laden maar tevens dien je rekening te houden met bijvoorbeeld andere eisen tav brandveiligheid. Dit is slechts één van de uitdagingen waar je je op mag gaan storten als projectmanager parkeren. 

Je wordt ingezet binnen een dynamische omgeving waar parkeerproblematiek een dagelijkse uitdaging is en waar de behoefte aan parkeerplaatsen constant verschuift. Jij gaat onderdeel uitmaken van een team met projectmanagers die ieder vanuit hun discipline dagelijks een waardevolle bijdrage leveren aan de toekomst van parkeren.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren we daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kunt iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van Projectmanager parkeren er één is die veel van je gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:
• Een goed salaris tot € 6.250 bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding;
• Begeleiding/coaching op maat en naar behoefte

Meer informatie

Gerben Bakker
020 6656430
06 29379333
gerben.bakker@vitalselect.nl

Inlichtingen / Sollicitatie

Gerben Bakker
020 6656430
06 29379333
gerben.bakker@vitalselect.nl