Projectmanager Grote Projecten

Ben jij de bouwkundig projectmanager die grotere utilitaire projecten vanaf ontwerp-, contractfase tot oplevering kan leider? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat neem jij mee?

In deze rol ga je grotere utilitaire projecten aansturen, maximale omvang projecten ca.100 miljoen euro. Je raakt betrokken vanaf de ontwerp/contractfase en laat pas los na de oplevering.
Gedurende dit proces veranderd jouw rol en verantwoordelijkheid constant. Duidelijk is wel dat we voor deze vacature geen traditionele en hierarchisch leider zoeken maar een bruggenbouwer. Iemand die de samenwerking op zoekt en de mensen om hem/haar heen intrinsiek weet te motiveren. 

De projecten waar je bij betrokken raakt zijn omvangrijk en technisch/logistiek complex. Denk aan het optoppen van een bestaand utilitair pand in het centrum van de stad of het verbouwen van een ziekenhuis terwijl het ziekenhuis in gebruik is. 
Naast de jouw kennis op vlak van techniek, (bouw)proces en coachen heb je tevens kennis van contractmanagement, proceskennis en bovenal mensenkennis.

Onze ideale kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol en beschikt over een afgeronde WO opleiding. 

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je bij VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren wij daar borrels en bijeenkomsten voor maar je kan iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

Ga je voor VitalSelect aan de slag als projectmanager dan weten wij dat dit veel van jou gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:
– Een goed salaris tot € 7.800,- bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
– Een persoonlijk vervoersbudget in te zetten voor bijvoorbeeld een auto;
– 25 vakantie- en 17 ADV dagen
– pensioenregeling hebben we voor je ondergebracht BPF pensioenfonds

Meer informatie

Gerben Bakker
06-29379333

Inlichtingen / Sollicitatie

Gerben Bakker
06-29379333