Projectleider Werktuigbouwkunde Schiphol

Ben je een ervaren projectleider in de werktuigbouwkunde en klaar voor een nieuwe uitdaging op Schiphol? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat neem jij mee?

We zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren Projectleider Werktuigbouwkunde die voor ons op een dynamische locatie als Schiphol uitdagende projecten wilt gaan leiden. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van complexe werktuigbouwkundige projecten in deze unieke omgeving. Duurzaamheid en veiligheid spelen hierbij een onmisbare rol.

Verantwoordelijkheden:

– Leiden en coördineren van werktuigbouwkundige projecten op Schiphol, van concept tot oplevering;
– Bewaken van voortgang, kosten en kwaliteit van de projecten;
– Optimaal samenwerken met interne teams, onderaannemers en leveranciers;
– Opstellen en beheren van planningen en budgetten;
– Naleving van duurzaamheids- en veiligheidsnormen waarborgen;
– Identificeren en beheersen van risico’s en implementeren van passende maatregelen.

Wat neem jij mee?


Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren we daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kunt iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van Projectleider Werktuigbouwkunde er één is die veel van jou gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

  • Een goed salaris tot € 5.218 bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
  • Opleidingsbudget € 1.500,- per jaar;
  • Persoonlijk vervoersbudget (reiskostenvergoeding of een NS-Business Card);
  • Inzet van een auto is bespreekbaar;
  • Begeleiding op maat.

Meer informatie

Menno Markus +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Menno Markus +31 (0) 20 – 6656430