Projectleider W Woningbouw

Ben jij een stressbestendige organisator met een passie voor woningbouw? Als projectleider coördineer je uitdagende nieuwbouw- en renovatieprojecten van ontwerp tot oplevering. Spreekt dit je aan? Lees gerust verder.

Wat neem jij mee?

Voor projecten in Noord-Holland ben je de drijvende kracht achter het succesvol opleveren van woningbouwprojecten. Je coördineert en stuurt zowel nieuwbouw als renovatieprojecten aan, waarbij je ook een inspirerende werkomgeving creëert. Je waarborgt de projectkwaliteit, deadlines en budgetten door nauw samen te werken met opdrachtgevers, leveranciers en de calculatieafdeling.

Ook ben je een empathische leider die de ontwikkeling en tevredenheid van het team centraal stelt, en een cultuur van open communicatie en persoonlijke groei bevordert.

Met een sterke focus op woningbouw biedt deze installateur uitgebreide expertise in het coördineren en realiseren van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Door middel van een eigen opleidingsinstituut krijgen medewerkers de kans om een opleiding of cursus te volgen die is gerelateerd aan het werk. Eens in de zoveel tijd wordt er aandacht besteed aan de nieuwe ontwikkelen binnen we W-installaties.


Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren we daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kunt iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van Projectleider E Woningbouw er één is die veel van je gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding. Naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

• Een goed salaris tot € 5300,- bruto op basis van 40 uur per week;
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• De mogelijkheid tot een bedrijfsauto of een onkostenvergoeding;
• Laptop en telefoon van de zaak;
• Begeleiding op maat door Stefan van der Velden.

Meer informatie

Stefan van der Velden
+ 31 6 51934460

Inlichtingen / Sollicitatie

Stefan van der Velden
+ 31 6 51934460