Projectleider W

Wij bieden de ideale uitdaging voor een gedreven Projectleider W die na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest binnen de installatietechniek, toe is aan een volgende stap. Je krijgt de vrijheid om je eigen team samen te stellen en neemt de leiding in complexe project binnen de grote utiliteitsbouw.

Wat neem jij mee?

Als Projectleider zet jij de werktuigbouwkundige tak weer op de kaart. Je krijgt de vrijheid om je eigen team samen te stellen en de opdrachten te selecteren die passen bij jouw expertise en beschikbaarheid. Met jouw ruime ervaring en kennis ben je in staat om projecten zoals Hotels en Ziekenhuizen binnen te halen en uit te voeren op een hoog niveau.

Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen en aansturen van een zelfsturend projectteam. Daarin ben je bereid om collega’s te ondersteunen en kennis te delen. Bovendien draag je zorg voor een effectieve planning en budgetbeheer, en onderhoud je communicatie met opdrachtgevers en stakeholders.

Bij dit bedrijf heerst een informele werksfeer waarin creativiteit en samenwerking centraal staan. Hier wordt niet alleen hard gewerkt, maar ook gelachen en ideeën vrijelijk gedeeld. De lijnen zijn kort, en iedereen is benaderbaar. In deze ontspannen omgeving voel je je snel thuis, en dat merk je aan de energie die door het team stroomt. Je komt in een team te werken waar iedereen voor elkaar klaar staat.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren we daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kunt iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van Projectleider W er één is die veel van je gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat.

Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

• Een goed salaris tot € 5500,- bruto op basis van 40 uur per week. Deze rol is toegespitst op iemand met meerdere jaren ervaring als Projectleider. 
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding;
• Begeleiding op maat door Stefan van der Velden.

Meer informatie

Stefan van der Velden +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Stefan van der Velden +31 6 51 934460