Projectleider Klimaatsystemen Onderwijs

Heb jij kennis van complexe klimaatsystemen en zou jij die kennis willen inzetten om de leerlingen, studenten en docenten van Nederland te voorzien van een comfortabel werk-, en studeerklimaat? Neem contact met ons op.

Wat neem jij mee?

Word jij onze nieuwe projectleider klimaatsystemen onderwijs en ga jij ervoor zorgen dat de ventilatie bij onze klanten optimaal wordt? Voor diverse scholen wordt Klaver Klimaattechniek gevraagd voor hun specialisme in het realiseren van ventilatiesystemen en klimaatinstallaties in bestaande schoolgebouwen.

Jij bent het aanspreekpunt vóór, tijdens en na de uitvoering voor een interessant en vooral complex aantal projecten. Het leuke aan deze rol is dat geen dag hetzelfde zal gaan zijn! Binnen deze rol ga je projecten leiden met betrekking tot klimaatinstallaties waar ook bouwkundige aanpassingen in naar voren komen. Denk bijvoorbeeld aan het realiseren van een ventilatiesysteem met wtw units in een bestaande school. Hierbij ga je nadenken over hoe om te gaan de leerlingenstroom maar ook met zaken als school-, en lestijden. Maar denk ook aan het realiseren van complete klimaatinstallaties verdeelt over meerdere bouwlagen. Kortom, veel afwisseling en een bijzondere omgeving om in te mogen werken.

De opdrachtgevers waar jij mee te maken krijgt wensen een duurzaam en gezond klimaat binnen hun schoolgebouwen voor alle gebruikers. Als projectleider frisse scholen weet je door de praktische ervaringen die je afgelopen jaren hebt opgedaan, hoe je met verschillende situaties omgaat en de beste oplossing biedt. Binnen deze projecten ben jij verantwoordelijk voor de planning, het coördineren van de voorbereiding en realisatie en het bewaken van de budgetten. Je hebt regelmatig contact met de opdrachtgever en weet goed leiding te geven aan het projectteam. Je bent in staat om elk project met de vereiste kwaliteit op tijd op te leveren en bent flexibel in meedenken met de school in schooltijden en maatwerk oplossingen.

Binnen Klaver Klimaattechniek sta je er absoluut niet alleen voor! Wanneer je op het kantoor komt voel je gelijk de informele werksfeer waarbij iedereen klaar staat voor elkaar. De organisatie ademt klimaattechniek en heeft een leuke dynamische mix van jong talent en ervaren professionals. Het kantoor van Klaver Klimaattechniek bevindt zich in Obdam en is onderdeel van de Klaver Giant groep waar meer dan 450 collega’s samen met jou aan de meest uiteenlopende projecten werken.

Spreekt deze rol jou aan? En denk jij dat je de juiste persoon bent voor deze positie? Dan gaan wij graag het gesprek met je aan!

Maar wat hebben wij dan te bieden?

VitalSelect verzorgt de werving voor deze vacature. Wij voeren dan ook de eerste gesprekken en tijdens dit gesprek geven we je alle informatie over de functie, de verwachtingen en de mogelijkheden. Ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast dan zorgen we voor de juiste introductie binnen Klaver Klimaattechniek zodat je snel met de uitdagende projecten aan de slag kan.

Het eerste jaar ga je via VitalSelect aan de slag. In deze periode staat VitalSelect je bij met coaching en eventuele verdere opleiding. Na dit jaar treed je in dienst bij Klaver Klimaattechniek.

VitalSelect snapt dat de rol van Projectleider Klimaatsystemen Onderwijs bij Klaver Klimaattechniek er één is die veel van jou gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat.

Jij krijgt van VitalSelect de belofte dat we jou voorzien van persoonlijke begeleiding en een persoonlijk opleidingsbudget. Tevens krijg je onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast hechten wij, net als Klaver Klimaattechniek, veel waarde aan een gezonde balans in werk en privé. Wil je na een drukke dag werken alles van je af gooien in de sportschool, via VitalSelect krijg je korting op je abonnement!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

  • Een goed salaris tot € 4.500,- bruto per maand (40 uur per week) op basis van je kennis en ervaring;
  • VitalSelect opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
  • Auto van de zaak;
  • Begeleiding op maat.

Meer informatie

Menno Markus
06-26933760
020-6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Menno Markus
06-26933760
020-6656430