Projectleider Elektrotechniek Renovatieprojecten

Ga jij als projectleider meewerken aan de mooiste renovatieprojecten in de markt? We komen graag met je in contact!

Wat neem jij mee?

Voor een toonaangevende bouw- en renovatieorganisatie in Amsterdam. Met meer dan 60 jaar ervaring zijn ze een betrouwbare partner op het gebied van bouw, elektrotechniek, installatietechniek en mutatieonderhoud.

De focus ligt op het leveren van duurzame en hoogwaardige oplossingen aan hun klanten. Als projectleider elektrotechniek maak je deel uit van een dynamisch team en krijg je de mogelijkheid om betrokken te zijn bij uitdagende renovatieprojecten.

Als projectleider elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van elektrotechnische renovatieprojecten. Je werkt nauw samen met diverse interne en externe stakeholders. Je bent de spil in het projectteam en zorgt voor een gestroomlijnde en efficiënte uitvoering van de werkzaamheden.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zien er als volgt uit:

– Het coördineren en bewaken van de planning, budgetten en kwaliteit van de renovatieprojecten;
– Aansturen en motiveren van het projectteam;
– Opstellen en bewaken van projectplannen, inclusief risicoanalyses en veiligheidsplannen;
– Onderhouden van contacten met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers;
– Bewaken van de voortgang van het project en tijdig signaleren en oplossen van eventuele knelpunten;
– Verzorgen van financiële rapportages en bewaken van projectbudgetten.


Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren we daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kunt iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van Projectleider Elektrotechniek er één is die veel van je gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

• Een goed salaris tot € 5500 bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding;
• Begeleiding op maat door Menno Markus.


Meer informatie

Menno Markus 
+31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Menno Markus 
+31 (0) 20 – 6656430