Projectcoördinator Werktuigbouwkunde

Zoek je een uitdagende functie als projectcoördinator waarin je betrokken bent bij spraakmakende projecten, waaronder onderzoekscentra en hightech projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat neem jij mee?

Wij bieden een unieke kans om als Projectcoördinator Werktuigbouwkunde het team in Utrecht te versterken en jezelf verder te ontwikkelen tot een volwaardig Projectleider binnen twee jaar. Dit is dan ook een doorgroeifunctie waarin je gedurende twee jaar intensief begeleid wordt om de stap naar projectleider te gaan maken.

Je wordt toegevoegd aan het team dat
uitdagende projecten in de utiliteit, industrie en zorgsector realiseert. De focus ligt op duurzaamheid, innovatie en het leveren van hoogwaardige technische oplossingen. Als Projectcoördinator Werktuigbouwkunde speel jij een belangrijke rol in het realiseren van onze ambitieuze projecten.

Als Projectcoördinator Werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor het coördineren en bewaken van projecten op het gebied van werktuigbouwkunde binnen de utiliteit. Je werkt nauw samen met projectleiders, engineers en andere disciplines om projecten succesvol te laten verlopen. Je takenpakket omvat onder andere:

– Het coördineren en bewaken van de voortgang, planning en kwaliteit van de projecten;
– Het onderhouden van contacten met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers;
– Aansturen en begeleiden van het projectteam;
– Het opstellen en bewaken van budgetten;
– Signaleren van kansen en risico’s en hierop anticiperen;
– Verder bijdragen aan de optimalisatie van werkprocessen en het implementeren van verbeteringen.


Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren we daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kunt iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van Projectcoördinator Werktuigbouwkunde er één is die veel van jou gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!


En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

  • Een goed salaris tot € 4.500 bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
  • Opleidingsbudget € 1.500,- per jaar;
  • Persoonlijk vervoersbudget (reiskostenvergoeding of een NS-Business Card);
  • Inzet van een auto is bespreekbaar;
  • Begeleiding op maat.

Meer informatie

Menno Markus +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Menno Markus +31 (0) 20 – 6656430