Projectcoördinator Werktuigbouwkunde

Renovatieprojecten binnen het onderwijs en de zorg, iets waar jij enthousiast van wordt. Als spin in het web stel jij samen met de Teammanager de doelen op en coördineer je de informatie en verschillende taken die leiden tot een uitmuntend eindresultaat.

Wat neem jij mee?

Als je ’s ochtends uit bed stapt, ben je nieuwsgierig naar de uitdagingen die er vandaag op je pad komen als projectcoördinator. Klanten kunnen met allerlei nieuwe wensen komen, wat betekent dat je moet schakelen met verschillende collega’s en dat de installatie telkens weer anders wordt. Kortom, elke dag is weer anders. In de rol van projectcoördinator fungeer je als het middelpunt van verschillende projecten. Je assisteert, organiseert, begeleidt en coördineert om ervoor te zorgen dat iedereen het overzicht behoud en het project op de afgesproken tijd wordt opgeleverd. Of je nu een werkvoorbereider, projectcoördinator, toezichthouder of projectleider bent, alleen jij kunt bepalen of deze verantwoordelijkheden bij jou passen.


Ben jij op zoek naar een dynamische Totaalinstallateur? Overweeg dan om via VitalSelect bij dit bedrijf te werken, een bedrijf dat bekend staat om zijn uitstekende reputatie op verschillende vlakken. Je kan hier een inspirerende werkomgeving verwachten waarin je kunt groeien en je talenten kunt ontwikkelen. Voor iemand van wie zijn of haar hart harder gaat kloppen van een luxe, hightech inrichting, is dit de ideale werkplek.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s op kantoor of de bouwplaats, er staat een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collegae zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren wij daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kan iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen app. 

Ja, natuurlijk word je goed beloond, maar voordat we naar de cijfers gaan willen wij je eerst meenemen naar daar waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding en naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz dit zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Ook snappen wij dat je thuis ook nog een leven hebt en daar waar mogelijk kijken wij altijd naar de mogelijkheid om flexibel te werken en kan je korting krijgen op de sportschool via VitalSelect.

* Salaris afhankelijk van ervaring (tussen de €2778,- en €. 4999,- bruto per maand;
* Persoonlijk opleidingsbudget van €1.500,- per jaar; 
* Begeleiding/coaching op maat van Stefan van der Velden.

Meer informatie

Stefan van der Velden +31 (0) 20 – 6656430
+31 6 19292611

Inlichtingen / Sollicitatie

Stefan van der Velden +31 (0) 20 – 6656430
+31 6 19292611