Projectcoördinator Utiliteitsbouw

Houd je het overzicht over grootschalige projecten en ben je een ware spelverdeler? Ben jij degene die harder juicht om de assist als om het doelpunt? Begin je voetbalschoenen dan maar te strikken, het is jouw tijd om te schitteren in de Arena!

Wat neem jij mee?

De afdeling ‘Projecten’ neemt (regionale) projecten aan tot een maximum van € 6.000.000,-. Dit betreft nieuwbouw of renovatie van verschillende utiliteitsgebouwen. Denk hierbij aan Ziekenhuizen, scholen, kantoren, winkelcentra en distributiecentra. Om te bepalen welk project jij onder handen neemt, zul je in samenspraak met de projectleider jouw voorkeuren bespreken.

Op de afdeling heerst een sterk teamgevoel. De lijntjes zijn kort waardoor je gerust even naar je collega’s toe kan lopen, er wordt tijd met elkaar doorgebracht tijdens de lunch, maar ook daarbuiten en successen worden groots gevierd met elkaar.

In de rol van Projectcoördinator ben je het aanspreekpunt in het project voor het projectteam, klanten, leverancier en andere betrokkenen. Je zorgt voor een soepele communicatie tussen alle partijen, zodat alles tijdig en goed geregeld is. Naast de communicatie ben je verantwoordelijk voor de kostprijscalculaties, de voortgang van de projecten en zorg je ervoor dat de juiste mensen op (project)locatie zijn.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Maar wat hebben wij dan te bieden? Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren wij daar borrels en bijeenkomsten voor maar je kan iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van Projectcoördinator er één is die veel van jou gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

• Een goed salaris tot € 3829,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Het salaris van startende ligt tussen de € 2899,- en € 3310,-. Het salaris van een medior ligt tussen de € 3510,- en € 3824,- bruto per maand;
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding;
• Een vast contract want wij hebben vertrouwen in jou;
• Persoonlijke begeleiding en aandacht door Stefan van der Velden.

Meer informatie

Stefan van der Velden +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Stefan van der Velden
+31 (0) 20 – 6656430
+31 (0) 6 – 19292611