Projectcoördinator Brandbeveiliging Kantoorpanden

Jij krijgt een fantastische kans om de leiding te nemen over allerlei brandbeveiliging projecten, zowel op kantoor als op locatie. Geen zorgen, je staat er niet alleen voor! Je hebt een geweldig team van enthousiaste collega’s tot je beschikking.

Wat neem jij mee?

Wordt jouw hart verwarmd bij het werken aan Brandbeveiliging installaties, maar begint het vuurtje langzaam te doven omdat je toe bent aan een nieuwe uitdaging? In het bruisende Utrecht zoekt een erkend installateur iemand die graag een stapje harder loopt voor de meest uiteenlopende projecten.

Van A tot Z neem jij de leiding in het project en werk jij samen met de Projectleider om tijdige realisatie te garanderen. In het begin kan deze rol wat onwennig aanvoelen. Maak je geen zorgen! In samenwerking bieden wij trainingen en opleidingen aan om jouw kennis en kunde bij te spijkeren. 


De projectleider waar je mee gaat samenwerken heeft al geweldige projecten afgerond, zoals het voorzien van een Universiteit in Utrecht van een werkende brandmeldinstallatie. Voor de komende jaren staan er meerdere uitdagende projecten op de planning, zoals kantoorpanden en bedrijfshallen. Ben jij er klaar voor om hier onderdeel van uit te maken?

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Maar wat hebben wij dan te bieden? Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren wij daar borrels en bijeenkomsten voor maar je kan iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van Projectcoördinator er één is die veel van jou gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

* Een goed salaris tot € 3824,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Het salaris van startende ligt tussen de € 2900,- en  3320,-. Het salaris van een medior ligt tussen de € 3500,- en € 3824,-;
* Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
* De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding;
* Een vast contract want wij hebben vertrouwen in jou;
* Persoonlijke begeleiding en aandacht door Stefan van der Velden.

Meer informatie

Stefan van der Velden
20 – 6656430


Inlichtingen / Sollicitatie

Stefan van der Velden
020 – 6656430
06 – 19292611