Nachtsupervisor Techniek

Sta jij paraat om Schiphol’s bouwprojecten in de nacht te begeleiden? Als nachtsupervisor bewaak je de voortgang en veiligheid van diverse projecten. Is dit jouw volgende uitdaging? Laat het ons weten en wellicht ontmoeten we elkaar snel op Schiphol of op kantoor bij ons voor een kop koffie!

Wat neem jij mee?

Als nachtsupervisor op Schiphol hou je samen met een team toezicht op de lopende bouwprojecten op Schiphol. Je werkt in deze functie om de week s’nachts en krijgt dan van de toezichthouders die overdag werken een rapportage met aandachtspunten op de projecten voor de nacht. 

In geval van de projecten op en rond Schiphol kan dit gaan om grootschalige verbouwingen zoals het compleet verbouwen/renoveren van een terminal tot een kleiner project waarbij de signing in een parkeergarage moet worden aangepast. In beide gevallen spelen er meerdere elementen mee die je als nachtsupervisor in de gaten dient te houden, denk bijvoorbeeld aan techniek, veiligheid, proces en tijd. 
Jij krijgt van de dagteams de relevante projecten door en krijgt van hun te horen welke projecten extra aandacht nodig hebben. Dit betekent dat we voor deze rol niet per definitie een keiharde techneut zoeken, tuurlijk het is fijn als je de techniek begrijpt maar jouw meerwaarde zit veel meer in het bewaken van het gehele proces. Bij afwijkingen grijp je in en bespreek je dit met de uitvoerende partij, tevens stel je een rapportage op welke je terugkoppelt aan jouw collegea die er overdag is.

Onze ideale kandidaat heeft:

  • Minimale een afgeronde MBO opleiding
  • Ervaring in het houden van toezicht op technische projecten
  • Kennis van relevante wetgeving en standaarden zoals UAV, UAV-GC, RAW en STABU

Maar nogmaals dit is onze ideale kandidaat, denk jij dat je ook geschikt bent voor deze rol? Laat het ons weten en wellicht drinken wij binnenkort een kop koffie met elkaar op Schiphol. 

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Bij VitalSelect ben je niet alleen actief met collega’s op kantoor of op de bouwplaats, maar maak je deel uit van een breed team van experts die via VitalSelect aan diverse opdrachten van onze partners werken. Hoewel je niet dagelijks in contact bent met dit team, onderhouden we gemakkelijk communicatie via onze eigen app en organiseren we regelmatig informele bijeenkomsten.
Voordat we de financiële aspecten bespreken, willen we je graag meenemen naar wat “Vitaliteit” bij VitalSelect inhoudt: uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding en onbeperkte toegang tot Goodhabitz voor je persoonlijke en professionele groei. We begrijpen ook dat je een leven buiten het werk hebt, daarom bieden we flexibele werkopties aan en kun je via VitalSelect profiteren van korting op een sportschoolabonnement.


Onze beloning omvat onder andere:

  • Een salaris afhankelijk van ervaring (tussen de €3.000,- en €4.500,- bruto per maand + onregelmatigheidstoeslag van 23,6% voor het nachtwerk)
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van €1.500,- per jaar
  • Begeleiding en coaching op maat 
  • Een vast contract, want we weten dat vertrouwen een belangrijk gegeven is.

Meer informatie

Gerben Bakker
020 6656430
06 29379333

Inlichtingen / Sollicitatie

Gerben Bakker
020 6656430
06 29379333