Monteur E (Vakman/vrouw)

“Het besef dat jij de stille kracht bent achter het zo optimaal mogelijk laten functioneren van alle installaties in het ziekenhuis. Jouw werk is daarmee wellicht niet altijd even zichtbaar maar van (levens) belang voor het ziekenhuis en haar gebruikers”


Wat neem jij mee?

In opdracht van de NoordWest Ziekenhuisgroep zijn wij op zoek naar een Monteur Elektrotechniek (m/v). Je gaat werken binnen het team uitvoering welke verantwoordelijk is voor het dagelijks en meerjarenonderhoud aan het ziekenhuis, het team bestaat uit diverse specialisten op E en W vlak. Jij hebt minimaal 4 jaar ervaring in een vergelijkbare functie waarbij wij voorkeur hebben voor een kandidaat met ervaring binnen de utilitaire-, industriële-, of zorgsector.
Naast deze ervaring ben je tevens het bezit van minimaal een mbo diploma elektrotechniek niveau 3 (of vergelijkbaar) en beschik je over een proactieve en oplossingsgerichte werkhouding. Verder woon je op maximaal 30 minuten reisafstand van Alkmaar. Noordwest Ziekenhuisgroep is een topklinisch ziekenhuis. Dit betekent dat de Noordwest Ziekenhuisgroep een opleidingsziekenhuis is voor vrijwel alle medisch specialismen.

Met 770 bedden, ruim 4500 medewerkers, 550 vrijwilligers en zo’n 340 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland en een grote werkgever in Noord-Holland. We zijn nuchtere Noord-Hollanders en hebben als kernwaarden ambitieus, samen en betrokken. Je gaat je in deze functie bezig houden met het bedienen, bewaken, controleren en beheren van de elektrotechnische installaties. Je maakt daarbij gebruik van een geautomatiseerd gebouwbeheer systeem. Je primaire verantwoordelijkheid ligt bij het goed en storingsvrij laten functioneren van alle installaties. Dit doe je niet alleen maar samen met een team van collega’s en externe onderhoudsbedrijven. Daarnaast is het tevens jouw taak de gebruikers van de installaties te instrueren en lever je input bij grote projecten.


Maar wat hebben wij dan te bieden?

VitalSelect is gevraagd de werving voor deze vacature te verzorgen. VitalSelect voert dan ook de eerste gesprekken, tijdens dit gesprek maken we graag uitgebreid kennis en geven we jou alle informatie over de functie, de verwachtingen en de mogelijkheden. Ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast dan zorgen wij voor de juiste introductie binnen de NoordWest Ziekenhuisgroep zodat je snel met de uitdagende projecten aan de slag kan. Het eerste jaar ga je via VitalSelect aan de slag, in deze periode staan wij je bij met coaching en eventuele verdere opleiding.
Na dit jaar bestaat er de mogelijkheid om in dienst te treden bij de NoordWest Ziekenhuisgroep. Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties.

VitalSelect snapt dat de rol van Monteur (Vakman/vrouw) Elektrotechniek  bij de NoordWest Ziekenhuisgroep er één is die veel van jou gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding en naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast hechten wij, net als onze opdrachtgevers, veel waarde aan een gezonde balans in werk en privé. Wil je na een lange dag werken even alles van je af gooien in de sportschool, via VitalSelect krijg je korting op je abonnement!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:
– Een goed salaris tot € 3.468,- bruto per maand (36 uur per week);
– VitalSelect opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
– Een vergoeding ivm de storingsdiensten;
– Begeleiding op maat.

Meer weten of interesse? Neem direct contact op met Gerben Bakker via 06-29379333 (tevens What’s App) of via gerben.bakker@vitalselect.nl

Meer informatie

Gerben Bakker
06 29379333
gerben.bakker@vitalselect.nl

Inlichtingen / Sollicitatie

Gerben Bakker
06 29379333
gerben.bakker@vitalselect.nl