Lead engineer Werktuigbouwkunde

Wat neem jij mee?

Als Lead Engineer Werktuigbouwkunde bij VitalSelect heb je een verantwoordelijke en afwisselende functie. Je adviseert, ontwerpt en berekent werktuigbouwkundige installaties voor o.a. Datacenters binnen de gestelde kaders voor kwaliteit, tijd en budget. Daarbij word je ondersteund door engineers en tekenaars die je aanstuurt en helpt met het uitvoeren van hun deel. Samen engineeren jullie de W-installaties voor grote en meeslepende projecten, maar je bent ook niet vies van het werken op een wat kleiner project. Dit maakt deze functie zeer afwisselend!

Je zal samen met de Engineeringsmanager overleggen met klanten en werkt aan een integraal ontwerp dat voldoet aan de doelstellingen van de opdrachtgever. Daarbij ben je flexibel en kies je in samenspraak met de engineeringsmanager en Lead Engineer Elektrotechniek altijd voor de oplossing die het beste voor het project is. Het werktuigbouwkundige team bestaat verder uit 1 zeer ervaren Lead Engineer Werktuigbouwkunde waar je de eerste periode naast, zal gaan draaien en welke een vraagbaak op het gebied van werktuigbouwkundige installaties in Datacenters zal zijn. Daarnaast bestaat het team uit 2 Engineers Werktuigbouwkunde waarbij het jouw taak zal zijn ze te begeleiden en het beste uit zichzelf te halen om zicht verder te ontwikkelen en verder door te groeien.

Je levert alle benodigde schetsontwerpen, principeschema’s, technische berekeningen, ontwerpspecificaties, technische beschrijvingen en kostenbegrotingen en bent verantwoordelijk voor het presenteren van het ontwerp met toelichtingen op financieel, technisch en commercieel gebied. De Schetsontwerpen en principeschema’s die je hebt opgesteld worden vervolgens door onze BIM Engineers verder uitgewerkt in een BIM Model (wij werken in BIM 360, kennis hiervan is een pré) en je bent verantwoordelijk voor het controleren van de modellen (inhoudelijke, teken technisch wordt dit door de BIM Coördinator gedaan).

Daarna draag je het ontwerp in alle facetten over aan het uitvoerende projectteam en beoordeel je tijdens de uitvoering eventuele wijzigingen in het ontwerp en adviseer je over meer-/minderwerk en assisteert hier eventueel bij.

Onze klant is de Nederlandse specialist in Datacenters. Al meer dan 20 jaar ontwerpen bouwen, onderhouden en beheren ze state-of-the-art datacenters voor opdrachtgevers in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Van KPN, Equinix, Microsoft, en Ziggo tot Level3, Interoute, bol.com en Booking.com.

Het is een snel groeiende organisatie met meer dan 3500 medewerkers en vol met specialisten die elke dag aan de mooiste projecten in Nederland werken. Ze stimuleren ondernemerschap en persoonlijke begeleiding. Alles om ervoor te zorgen dat jij goed op je plek zit en mooie stappen kan maken binnen je carrière! Het fijne van werken bij een grote organisatie is dat je intern voldoende mogelijkheden hebt om de stappen te maken die jij ambieert!

Spreekt deze rol jou aan? En denk je dat je de juiste persoon bent voor deze positie? Dan gaan we graag het gesprek met je aan!

Wat ga je doen?


Wat neem jij mee?


Maar wat hebben wij dan te bieden?

VitalSelect verzorgt exclusief de werving voor deze vacature. Wij voeren dan ook de eerste gesprekken en tijdens dit gesprek geven we je alle informatie over de functie, de verwachtingen en de mogelijkheden. Ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast dan zorgen we voor de juiste introductie binnen onze klant zodat je snel met de uitdagende projecten aan de slag kan.

Het eerste jaar ga je via VitalSelect aan de slag. In deze periode staan wij je bij met coaching en eventuele verdere opleiding. Na dit jaar treed je in dienst bij onze klant.

VitalSelect snapt dat de rol van Lead engineer Werktuigbouwkunde er één is die veel van jou gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat.

Jij krijgt van ons de belofte dat we je voorzien van persoonlijke begeleiding en een persoonlijk opleidingsbudget. Bovendien krijg je onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast zorgen we samen met onze klant voor een goed inwerktraject en voldoende persoonlijke begeleiding om je snel thuis te laten voelen! Wij hechten veel waarde aan een gezonde balans in werk en privé. Wil je na een drukke dag werken alles van je af gooien in de sportschool, via VitalSelect krijg je korting op je abonnement!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

  • Een goed salaris tot € 5.500,- bruto per maand (40 uur per week) op basis van je kennis en ervaring;
  • VitalSelect opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
  • Je krijgt een mobiliteitsbudget, waarmee je onder andere zou kunnen kiezen voor een moderne leaseauto om jezelf makkelijk te kunnen verplaatsen van en naar werk;
  • Je ontvangt 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
  • Hybride werken is de standaard;
  • Begeleiding op maat.

 


Meer informatie

Menno Markus +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Menno Markus +31 (0) 20 – 6656430