Lead Engineer Elektrotechniek

Naast het technisch ontwerpen van mooie utiliteitsprojecten ook een team van engineers aansturen? Lees dan snel verder.

Wat neem jij mee?

Als Lead Engineer Elektrotechniek ga je bij VitalSelect aan de slag met uiteenlopende utiliteitsprojecten zowel nieuwbouw als renovatie. Jij haalt graag het maximale uit jezelf en zorgt ervoor dat de klant ontzorgt wordt op locatie. Je draagt met jouw deskundigheid bij aan integrale projecten waarbij je “out of the box” durft te denken om het beste voor de klant te realiseren.


Je wordt onderdeel van een vast projectteam van engineers. Samen met dit team werk je nauw samen met de afdeling werktuigbouwkunde. Je vindt het leuk om jonge engineers te begeleiden, je kennis en ervaring te delen en de leiding te nemen. Gedurende deze fase heb je een sturende/coördinerende rol, zodat je de kwaliteit en de voortgang van het project kan bewaken. Kortom je bent een echte ‘teamplayer’ met leidinggevende capaciteiten en samen met je team werk je met de nieuwste technieken en innovaties om een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst.


Vanuit de eisen van onze opdrachtgevers zorg jij voor een passend ontwerp samen met het team van engineers en bim-modelleurs. Je bent eindverantwoordelijk voor het ontwerp en engineering van middelgrote tot grote utiliteitsprojecten. Ook ontwikkel jij jezelf graag en is het volgen van cursussen en opleidingen part of the job.


Je hebt in ieder geval kennis en/of ervaring met multidisciplinaire projecten, of je bent hiertoe bereidt te investeren in jezelf. Bij voorkeur heb je een relevante opleiding in de richting van Elektrotechniek of Installatietechniek en bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren wij daar borrels en bijeenkomsten voor maar je kan iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.


VitalSelect snapt dat de rol van Lead Engineer Elektrotechniek er één is die veel van jou gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat.


Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!


En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

  • Een goed salaris tot €5.090,- bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
  • Opleidingsbudget van €1500,- per jaar;
  • Een persoonlijk vervoersbudget (bijv. auto v/d zaak of NS-Business Card);
  • Begeleiding op maat.

Meer informatie

Niruben Kailayapillai +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Niruben Kailayapillai +31 (0) 20 – 6656430