Kostendeskundige Elektrotechniek

Een projectenportfolio met spraakmakende projecten om u tegen te zeggen! Het team mag uitbreiden en op het gebied van Elektrotechniek zoeken wij dan ook een Kostendeskundige.

Wat neem jij mee?

Ben jij expert in het opstellen van kostenramingen? En ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een groot internationaal concern zoeken wij voor een groeiend team een Kostendeskundige met als expertise Elektrotechniek. Onze opdrachtgever heeft een multidisciplinair team van Bouwkundige en Installatietechnische professionals waarmee zij grote en spraakmakende projecten begeleiden. Kortom, voldoende mogelijkheden om te werken aan toonaangevende projecten. Interesse? Reageer dan snel voor meer informatie!

Onze opdrachtgever is een ingenieursbureau met een rijk verleden van mooie projecten. Zij hebben een portfolio om u tegen te zeggen en zijn de afgelopen jaren betrokken geweest bij de ontwikkeling van steden, vastgoedontwikkelingen, industrieën, havens en luchthavens. Op het gebied van de gebouw gebonden omgeving worden zij veelvuldig gevraagd om de advisering en projectbegeleiding op zich te nemen. Het ramen van kosten blijft een expertise waar zij zich in willen onderscheiden. Met een groeiend team en fris elan maken zij dan ook mooie plannen voor de toekomst. Het team mag uitbreiden en op het gebied van Elektrotechniek zoeken wij dan ook een Kostendeskundige.

In de rol van Kostendeskundige Elektrotechniek ben je vanaf initiatieffase betrokken en maak je kostenramingen en kostprijsbegrotingen van alle gebouwgebonden elektrotechnische installaties. Dit verzorg je op basis van de informatie die beschikbaar is en je onderbouwt jouw bevindingen met behulp van kostenkengetallen. Je werkt integraal samen met Bouwkundige en Werktuigbouwkundige experts.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren wij daar borrels en bijeenkomsten voor maar je kan iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van Kostendeskundige Elektrotechniek er één is die veel van jou gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

  • Een goed salaris tot € 6.100 bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
  • Opleidingsbudget € 1.500,- per jaar;
  • Persoonlijk vervoersbudget (bijv. auto v/d zaak of een NS-Business Card;
  • Begeleiding op maat.

Meer informatie

Niruben Kailayapillai +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Niruben Kailayapillai +31 (0) 20 – 6656430