Junior calculator Werktuigbouwkunde

Meewerken aan de meest uitdagende en prestigieuze projecten in de regio als junior calculator? Een unieke kans om in een dynamisch team Champions league te spelen!

Wat neem jij mee?

Voor een vooraanstaand bouwbedrijf is VitalSelect op zoek naar een gemotiveerde Junior Calculator Werktuigbouwkunde. In deze rol krijg je de mogelijkheid om te werken aan uitdagende en prestigieuze projecten in de regio, vooral gericht op datacenters en ziekenhuizen. Als Junior Calculator ben je verantwoordelijk voor kostprijscalculaties en de integrale kostprijzen die je samen met je tendermanager bepaalt. Je gaat calculeren aan toonaangevende projecten in de markt en uiteindelijk is het doel om deze tenders te winnen. Winnaarsmentaliteit is dus zeker iets wat je in je moet hebben!

Verantwoordelijkheden:

– Het uitvoeren van kostprijscalculaties en het opstellen van integrale kostprijzen voor verschillende projecten;
– Samenwerken met het tenderteam om bij te dragen aan het opstellen van winnende aanbiedingen;
– Het beoordelen van technische specificaties, bestekken en tekeningen om nauwkeurige kostprijscalculaties te kunnen maken;
– Het onderhouden van contacten met leveranciers en onderaannemers om offertes en prijsaanvragen op te vragen;
– Het ondersteunen van het projectteam bij het opstellen van de projectplanning en het bewaken van de voortgang van projecten;
– Identificeren en signaleren van kansen en risico’s binnen projecten en deze communiceren aan het projectteam.

Wat ga je doen?


Wat neem jij mee?


Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren we daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kunt iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van Junior Calculator Werktuigbouwkunde er één is die veel van je gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

• Een goed salaris tot € 3844,- bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding;
• Begeleiding op maat door Menno Markus.

Meer informatie

+31 (0) 20 – 6656430
+ 31 (6) 26 933 760

Inlichtingen / Sollicitatie

Menno Markus +31 (0) 20 – 6656430