Junior BIM modelleur werktuigbouwkunde

Ben jij een gedreven en ambitieuze junior BIM-modelleur met een passie voor werktuigbouwkundige installaties? Wil jij je carrière een vliegende start geven binnen de utiliteitsprojecten? Dan hebben wij de perfecte uitdaging volgende stap voor jou!

Wat neem jij mee?

Bij een toonaangevend bedrijf in Amsterdam zijn we op zoek naar versterking voor de BIM-Afdeling. Het bedrijf is gespecialiseerd is in het ontwerpen en realiseren van hoogwaardige werktuigbouwkundige installaties in utiliteitsprojecten. Het is een jong en innovatief team met een sterke focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie. De projecten die ze doen variëren van ziekenhuizen en kantoren tot scholen en winkelcentra.

Als junior BIM-modelleur ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van technische ontwerpen en het modelleren van werktuigbouwkundige installaties in BIM-software (Building Information Modeling). Je werkt nauw samen met een ervaren team van engineers en projectleiders om hoogwaardige installaties te ontwerpen en te realiseren.

Je vertaalt de klantwensen en technische specificaties naar gedetailleerde 3D-modellen en zorgt voor een optimale samenwerking tussen alle disciplines binnen het projectteam. Daarnaast draag je bij aan het verbeteren en optimaliseren van de BIM-processen.

Wat ga je doen?


Wat neem jij mee?


Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren we daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kunt iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van Junior BIM Modelleur er één is die veel van jou gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

  • Een goed salaris tot € 3.500 bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
  • Opleidingsbudget € 1.500,- per jaar;
  • Persoonlijk vervoersbudget (reiskostenvergoeding of een NS-Business Card);
  • Inzet van een auto is bespreekbaar;
  • Begeleiding op maat.

Meer informatie

Menno Markus +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Menno Markus +31 (0) 20 – 6656430