Inspecteur Bouw

Woon jij in de randstad en heb jij ervaring met het bouwkundig inspecteren van bestaande utilitair vastgoed? Ben jij bekend met de BOEI methodiek en de NEN2676? Dan komen wij graag in contact met jou! 

Wat neem jij mee?

Je komt in eerste instantie als professional bij VitalSelect te werken en gaat vervolgens via ons aan de slag bij de grootste vastgoedeigenaar van Nederland. 
Binnen deze organisatie is de afdeling techniek verantwoordelijk voor de veiligheid en kwaliteit van het vastgoed en de installaties, deze afdeling is vanwege de omvang van de organisatie opgesplitst in regio’s en voor de regio Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht zoeken we een bouwkundig inspecteur die samen met een team van specialisten verantwoordelijk zal zijn voor het in stand houden van het vastgoed in deze regio. 
Binnen dit team werken zowel bouwkundigen als elektrotechnische en werktuigbouwkundige toezichthouders en adviseurs. Samen werken jullie zowel aan het dagelijkes als het meerjarenonderhoud en de onderhoudsprojecten in jullie regio.

De basis haal je uit het MJOP en vanuit hier voer je inspecties uit om te controleren of het betreffende onderhoud moet worden uitgevoerd, vervolgens zorg je voor een budgetraming en vraag je externe partijen om een offerte uit te brengen. Deze offertes controleer je uiteraard en vergelijk je met het vooraf geraamde budget. Heb je je stukken compleet dan dien je deze in ter goedkeuring intern en gaat het project in uitvoering. 
Tijdens de uitvoering hou je toezicht op de veiligheid, kwaliteit en techniek. Je toetst of het opgeleverde product ook daadwerkelijk voldoet aan de vooraf gestelde eisen en je sluit het project vervolgens financieel af.

Een dynamische functie waarbij je zowel binnen als buiten aan het werk bent en waarbij stevige (technische) kennis van onderhoud aan vastgoed noodzakelijk is. Meer weten neem contact met ons op.Maar wat hebben wij dan te bieden?

Bij VitalSelect, waar je als toezichthouder Inspecteur Bouw werkzaam zult zijn, maak je deel uit van een team van professionals die via VitalSelect aan diverse opdrachten werken voor onze relaties. Hoewel je niet dagelijks met al je collega’s bij de opdrachtgever samenwerkt, houden we gemakkelijk contact. We organiseren regelmatig borrels en bijeenkomsten, en via onze eigen VitalSelect App kun je eenvoudig met iedereen in contact komen.

Bij VitalSelect begrijpen we dat de rol van Inspecteur Bouw veel van je vraagt en wij vinden dat je daarvoor beloond moet worden. Voordat wij ingaan op de beloning, willen we je graag uitleggen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Wij beloven je uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, een persoonlijk opleidingsbudget en onbeperkte toegang tot GoodHabitz om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast bieden we flexibele werkmogelijkheden en, indien nodig, een thuiswerkplek. Ook kun je profiteren van kortingen op sporten om je vitaliteit te stimuleren.

  • Een salaris afhankelijk van ervaring (tussen de € 3600,- tot € 4400,-bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
  • Flexibele werktijden, goede werk/privé balans;
  • Persoonlijk opleidingsbudget;
  • Begeleiding/coaching op maat.

Meer informatie

Gerben Bakker 
06-29379333

Inlichtingen / Sollicitatie

Gerben Bakker 
06-29379333