Hoofduitvoerder

Ben jij een ervaren Hoofduitvoerder die de ambitie heeft om de meest complexe en grootste projecten binnen de regio Amsterdam aan te sturen? Dan hebben wij een hele toffe uitdaging voor jou!

Wat neem jij mee?

Je brengt een sterke focus op veiligheid mee, waarbij je ervoor zorgt dat dit altijd op de eerste plaats staat. Je hebt een hbo werk- en denkniveau en beschikt over minimaal vier jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, waarbij je hebt gewerkt aan grootschalige utilitaire projecten met een integraal karakter. 

Je bent goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bouwtechniek, digitalisering en regelgeving in de bouwsector. Daarnaast heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en leiderschapskwaliteiten, waardoor je makkelijk en helder kunt communiceren, en je collega’s kunt motiveren en inspireren. 

In complexe situaties behoud jij het overzicht en denk je proactief in oplossingen. Samenwerking staat bij jou centraal; je werkt graag met anderen om projecten soepel en succesvol te laten verlopen. Kortom, je bent een ervaren en veelzijdige professional die zorgt voor een vlekkeloze oplevering van elk project.

Een klein stukje over het bedrijf:

Bij onze opdrachtgever, een welbekend bouwbedrijf, werken ruim 400 ervaren collega’s. Teamwork staat hier centraal. Samen ontwerpen, realiseren en onderhouden zij toekomstbestendige leef- en werkomgevingen. Met passie, kennis en vakmanschap streven zij altijd naar het beste resultaat voor elk project. Dit toonaangevende bedrijf staat bekend om zijn technisch uitdagende bouwprojecten door heel Nederland, waarbij elke dag maximale inzet wordt geleverd om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Sluit je aan bij een team dat trots is op zijn werk en samen bouwt aan een duurzame toekomst!

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Bij VitalSelect ben je niet alleen actief met collega’s op kantoor of op de bouwplaats, maar maak je deel uit van een breed team van experts die via VitalSelect aan diverse opdrachten van onze partners werken. Hoewel je niet dagelijks in contact bent met dit team, onderhouden we gemakkelijk communicatie via onze eigen app en organiseren we regelmatig informele bijeenkomsten. Voordat we de financiële aspecten bespreken, willen we je graag meenemen naar wat “Vitaliteit” bij VitalSelect inhoudt: uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding en onbeperkte toegang tot Goodhabitz voor je persoonlijke en professionele groei. We begrijpen ook dat je een leven buiten het werk hebt, daarom bieden we flexibele werkopties aan en kun je via VitalSelect profiteren van korting op een sportschool abonnement.

Onze beloning omvat onder andere:

  • Een salaris afhankelijk van ervaring (tussen de €3.500,- en €6.500,- bruto per maand)
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van €. 1.500,- per jaar
  • Begeleiding en coaching op maat door Stephanie.
  • Een vast contract, want we weten dat vertrouwen een belangrijk gegeven is.

Meer informatie

Stephanie Plevier +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Stephanie Plevier +31 (0) 20 – 6656430