Hoofd Werkvoorbereiding

Wil jij een cruciale rol spelen in het succes van grootschalige utilitaire projecten? Ben je op zoek naar een dynamische omgeving waarin jouw ervaring en ambitie tot bloei kunnen komen? Dan is deze vacature als Hoofd Werkvoorbereiding binnen de regio Amsterdam bij onze opdrachtgever jouw kans op een spannend avontuur in de bouwwereld!

Wat neem jij mee?

Als Hoofd Werkvoorbereiding bij de opdrachtgever speel je een cruciale rol in het succes van grootschalige utilitaire projecten. Met minimaal 4 jaar ervaring en een focus op veiligheid, leid je werkvoorbereidingsteams en zorg je voor een vlekkeloze voorbereiding en uitvoering van projecten. Je bent bekend met contracten zoals UAV en UAV-GC, bent een sterke communicator en blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouwsector. Als teamspeler en motivator draag je bij aan een positieve werkomgeving en ben je klaar om de uitdaging aan te gaan. Met de ondersteuning van de opdrachtgever en de mogelijkheid om door te groeien, biedt deze rol een spannende kans voor jouw professionele ontwikkeling.

Een stukje over het bedrijf: 

Bij onze opdrachtgever draait alles om teamwork, innovatie en kwaliteit. Met een trotse erfenis van complexe utiliteits- en industriebouwprojecten, zijn ze een essentiële speler in de bouwwereld. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door slim werken, klantgerichtheid en een familiaire sfeer waarin ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je krijgt je niet alleen de kans om te bouwen aan indrukwekkende projecten, maar ook aan je eigen toekomst. Hier wordt jouw bijdrage meegeteld en successen worden gevierd!

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Bij VitalSelect ben je niet alleen actief met collega’s op kantoor of op de bouwplaats, maar maak je deel uit van een breed team van experts die via VitalSelect aan diverse opdrachten van onze partners werken. Hoewel je niet dagelijks in contact bent met dit team, onderhouden we gemakkelijk communicatie via onze eigen app en organiseren we regelmatig informele bijeenkomsten. Voordat we de financiële aspecten bespreken, willen we je graag meenemen naar wat “Vitaliteit” bij VitalSelect inhoudt: uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding en onbeperkte toegang tot Goodhabitz voor je persoonlijke en professionele groei. We begrijpen ook dat je een leven buiten het werk hebt, daarom bieden we flexibele werkopties aan en kun je via VitalSelect profiteren van korting op een sportschool abonnement.

Onze beloning omvat onder andere:

  • Een salaris afhankelijk van ervaring (tussen de €4.500,- en €6.500,- bruto per maand)
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van €1.500,- per jaar
  • Begeleiding en coaching op maat door Stephanie.
  • Een vast contract, want we weten dat vertrouwen een belangrijk gegeven is.

Meer informatie

Stephanie Plevier +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Stephanie Plevier +31 (0) 20 – 6656430