Engineer Werktuigbouwkunde

Bij deze opdrachtgever krijg je als Engineer Werktuigbouwkundige Installaties de unieke kans om een sleutelrol te vervullen in de ontwikkeling van werktuigbouwkundige installaties binnen diverse utiliteitsprojecten. Als essentieel onderdeel van het dynamische projectteam ben je betrokken vanaf de conceptfase tot aan de realisatie van projecten.

Wat neem jij mee?

Jouw taken zijn divers, variërend van het werken aan koel- en verwarmingssystemen tot sanitaire installaties, klimaatbeheersystemen en leidingsystemen. Met geavanceerde tools zoals AutoCAD en Revit leid je het ontwerpproces, waarbij je technische specificaties en klantwensen vertaalt naar een functioneel ontwerp.

Samenwerking en innovatie staan centraal bij deze installateur. In nauwe samenwerking met collega’s werk je aan integrale projecten, waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit leiden tot optimale ontwerpen. Trots kan deze installateur spreken over projecten zoals de nieuwbouw van een groot bedrijfspand, de transformatie van een kantoorpand naar een zorginstelling en de nieuwbouw van een interessant centrum in Utrecht.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren we daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kunt iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van Engineer Werktuigbouwkunde er één is die veel van je gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat we jou voorzien van uitdagende projecten en persoonlijke begeleiding. Naast een persoonlijk opleidingsbudget, ook onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen en de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien we in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

•  Voor een junior met weinig werkervaring bieden wij een salaris van €2900,- bruto per maand. Neem jij al meer ervaring mee, dan bieden wij een salaris tot €4600,- bruto per maand; 
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding;
• De mogelijkheid om vanuit huis werkzaamheden te verrichten;
• Begeleiding op maat door Stefan van der Velden.

Meer informatie

Stefan van der Velden +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Stefan van der Velden +31 (0) 20 – 6656430