Engineer W

Wij zijn op zoek naar een Engineer Werktuigbouwkunde die deel uit wil maken van spraakmakende projecten in de utiliteitsbouw. Bouw mee aan een breed spectrum van projecten variërend van hotels, kantoorpanden, theaters tot scholengemeenschappen en brandweerkazernes.

Wat neem jij mee?

Stel je voor dat je als Engineer Werktuigbouwkunde deel uitmaakt van een dynamisch team, waar saamhorigheid geen loze belofte is maar de kern van het succes. Bij dit bedrijf staan we altijd klaar voor elkaar, gedreven door een gedeelde passie voor techniek en innovatie. Hier krijg je de kans om je technische inzicht en creativiteit maximaal te benutten en innovatieve oplossingen te ontwerpen die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

In dit energieke team werken we aan indrukwekkende projecten die de skyline veranderen, variërend van luxueuze hotels tot state-of-the-art kantoorpanden, bruisende theaters, levendige scholengemeenschappen en essentiële brandweerkazernes. Als Engineer Werktuigbouwkunde speel jij een cruciale rol in het realiseren van deze ambitieuze projecten, waarbij geen uitdaging te groot is en geen detail te klein.

Bij binnenkomst word je ontvangen in een grote aankomsthal waar je met de trap of lift naar boven kunt. Boven aangekomen heb je direct links van je een bar/kantine waar met elkaar pauze gehouden wordt, maar ook bedrijfsfeesten gegeven worden. Als je door het restaurant loopt, kom je in de grote ruimte waar alle projectteams zitten. Hier heerst een familiaire cultuur waarin iedereen graag iets voor een ander doet. Er wordt een plan gemaakt waarin je ontwikkeling centraal staat, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en wat de volgende stap betreft.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren we daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kunt iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van Projectleider W er één is die veel van je gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

• Een goed salaris tot € 4499,- bruto op basis van 40 uur per week.
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding;
• Begeleiding op maat door Stefan van der Velden.

Meer informatie

Stefan van der Velden +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Stefan van der Velden +31 (0) 20 – 6656430