Engineer Installaties Ziekenhuis

Ben jij technisch breed geïnteresseerd en wil jij je bezig gaan houden met de engineering en aansturing van aanpassingen en onderhoud aan de gebouw gebonden installaties in het ziekenhuis? Neem dan contact met ons op! 

Wat neem jij mee?

Je werkt nu wellicht een aantal jaar als engineer binnen de installatietechniek, je doet dit met plezier en de engineering opgaven kunnen jou niet complex genoeg zijn. Je vraagt je dan nu ook af…is er voor mij nog een grotere uitdaging?? Wij denken van wel, wat dacht je van de engineering van een nieuwe besturingskast voor de aansturing van de complexe luchtbehandelingssystemen op de ok of het ontwikkelen en implementeren van een geautomatiseerd kledinguitgifte systeem. Binnen deze functie ga je het allemaal tegen komen, o en extra uitdaging, de omgeving waar je dit voor ontwikkeld constant in gebruik. Weinig ruimte dus om even op het gemak te gaan testdraaien, jij moet het doen met de tijd die je krijgt.

Wil je voor deze vacature in aanmerking komen dan is een technische opleiding op Hbo niveau wenselijk. Heb je die opleiding niet maar kan je terugkijken op ervaringen die jou geschikt maken voor deze rol dan komen we ook graag met je in contact.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren wij daar borrels en bijeenkomsten voor maar je kan iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van Engineer Installaties Ziekenhuis er één is die veel van jou gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:
• Een goed salaris tot € 4.393,- bruto per maand op basis van je kennis en ervaring (36 uur per week);
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding;
• Een vast contract want wij hebben vertrouwen in jou!

Meer informatie

Gerben Bakker
020 6656430
06 29379333

Inlichtingen / Sollicitatie

Gerben Bakker
020 6656430
06 29379333