Engineer Elektrotechniek

Ontwerpen aan projecten voordat ze getenderd worden? Voor een groot internationaal ingenieursbureau zoeken wij voor een groeiend team een Engineer Elektrotechniek.

Wat neem jij mee?

Als Engineer Elektrotechniek ga je aan de slag met vraagstukken van de opdrachtgevers voor de tenderfase. Jij haalt graag het maximale uit jezelf en zorgt ervoor dat de klant ontzorgt wordt met het beste ontwerp. Je draagt met jouw deskundigheid bij aan integrale projecten waarbij je “out of the box” durft te denken om het beste voor de klant te realiseren. Onze opdrachtgever is een groot ingenieursbureau met meerdere vestigingen wereldwijd.


Je wordt onderdeel van een vast projectteam bestaande uit engineers en modelleurs. Samen met dit team werk je nauw samen met je werktuigbouwkundige collega’s aangezien de projecten integraal worden opgepakt. Kortom je bent een echte ‘teamplayer’ en samen met je team werk je met de nieuwste technieken en innovaties om een bijdrage te leveren aan te bouwen projecten of het verduurzamen van bestaande gebouwen.


Naast de teken en ontwerp werkzaamheden die je uitvoert wordt je ook actief betrokken aan het verder ontwikkelen van de vaardigheden en processen binnen het team. Als je al een ruime ervaring hebt is het ook goed mogelijk om beginnende engineers te begeleiden. Ook ontwikkel jij jezelf graag en is het volgen van cursussen en opleidingen part of the job.


Je hebt in ieder geval kennis en/of ervaring met multidisciplinaire projecten, of je bent hiertoe bereidt te investeren in jezelf. Bij voorkeur heb je een relevante hbo-opleiding in de richting van Elektrotechniek of Installatietechniek. Je woont in de buurt van Amsterdam of vindt reizen geen probleem.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren we daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kunt iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.


VitalSelect snapt dat de rol van Engineer Elektrotechniek er één is die veel van je gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat.


Je krijgt van ons de belofte dat we je voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!


En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

  • Een goed salaris tot €5.350,- bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
  • Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
  • Een persoonlijk vervoersbudget (bijv. auto v/d zaak of NS-Business Card);
  • Een vast contract, want we weten dat vertrouwen een belangrijk gegeven is;
  • Begeleiding op maat.

Meer informatie

Niruben Kailayapillai +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Niruben Kailayapillai +31 (0) 20 – 6656430