Dienstverlening

Wij werven, adviseren en detacheren

Benieuwd naar wat wij doen? Leuk. Maar eerst even over jou. Of je dit nu leest als ambitieuze professional of organisatie: wij willen heel graag weten wat jij nodig hebt om optimaal te functioneren. Want met die kennis kunnen wij pas écht goed werven, adviseren en detacheren. Want dat is wat we doen. Voor aannemers, advies- en ingenieursbureaus, vastgoedbeheerders, installatiebedrijven en (semi-)overheden.


Hoe we werken

Dus je oriënteert je op een nieuwe uitdaging, heel goed. Je bent op de juiste plek. Organisaties vragen ons doorlopend om technische professionals te vinden voor mooie, uitdagende functies. Wij zijn voor hen een logische keuze vanwege onze specialisatie en ervaring, maar ook onze succesvolle aanpak. Kom, dan vertellen we je meer.

Onze functiegebieden

 • Advies           
 • Beheer          
 • Calculatie
 • Constructie    
 • Directie          
 • Engineering     
 • Projectleiding & Management
 • Projectontwikkeling   
 • Tekenen

Jouw ambities, ons uitgangspunt

Onze aanpak gaat niet uit van vacatures, maar van jouw ambities. Die willen we goed kennen, net als onze opdrachtgevers. Zo kunnen we echt een goede match maken, nog voordat we met de vacature de boer op gaan. Kortom, wij bieden je toegang tot een groot en relevant netwerk vol loopbaankansen, zonder dat je daar moeite voor hoeft te doen.

Aangenaam, fijn dat je meer wilt weten. Je bent ongetwijfeld benieuwd hoe wij onze professionals aan VitalSelect weten te binden. We leggen het je graag uit.

Wij verbinden ambities met vacatures

Het zit zo. We gaan niet uit van vacante functies, maar van ambities. Ambities van professionals van starters tot directieniveau die meestal al een baan hebben. En vaak zelfs een hele goede. Wij kennen hun ambities door proactief contact te onderhouden. 

Door professionals echt te kennen, leren we hun ambities kennen. En hun volgende carrièrestap herkennen. Doordat we ook jou als opdrachtgever goed (leren) kennen, kunnen we heel gericht ambities met vacatures verbinden. En dat werkt. Ook op een krappe arbeidsmarkt. En ook voor jouw organisatie.

Onze vakgebieden

 • Bouwkunde
 • Elektrotechniek
 • Installatietechniek
 • Werktuigbouwkunde

Onze flexibele contractvormen

De keuze van de contractvorm gaat wat ons betreft in samenspraak met de professional. Voor ons staat de juiste match voorop. De volgende contractvormen zijn mogelijk:

 • Werving & Selectie
 • Detavast: na detachering komt de professional bij jullie in dienst
 • Detachering: de professional is in dienst van VitalSelect
 • Freelance/zzp

Benieuwd hoe we werken? Neem hier contact met ons op.

Bij elke contractvorm vinden we het belangrijk de geplaatste professionals te blijven volgen. Daarom plannen we elke drie maanden een evaluatiegesprek in met jou en de professional.

Solliciteer of schrijf je in

Kijk op onze vacaturepagina of jouw volgende stap ertussen zit. Of schrijf je in om onderdeel te worden van ons netwerk. We kunnen dan gericht voor je aan de slag. Maar bellen, appen of mailen mag natuurlijk ook.

Tot kijk

In deze branches gaan we voor het maximale

 1. Bouw
  Bouw
 2. Installatietechniek
  Installatietechniek
 3. Industrie
  Industrie
 4. Infra
  Infra

Wat ze zeggen

Foto Femke Hoogeveen

"VitalSelect denkt goed mee, zowel over de nabije toekomst, als over je vervolgstappen op de langere termijn."

Daar waar ik op zoek was naar  ‘iets met projectontwikkeling’ en ‘iets waar ik mijn creatieve ei in kwijt kan’ vond Gerben Bakker het antwoord. Hij nam uitgebreid de tijd om samen met mij te kijken naar de mogelijkheden en kwam met verrassende opties. We hadden direct een goede klik en dat geldt ook voor het bedrijf waaraan Gerben mij koppelde. Binnen een maand had ik mijn perfecte baan gevonden bij Dura Vermeer, in een hoek waar ik zelf niet had gezocht!

Femke Hoogeveen
Verkoopadviseur en marketing bij THUIS - Dura Vermeer

Lorenzo Lenting

"VitalSelect maakt de juiste match tussen de wensen van de kandidaat en de opdrachtgever."

Ik heb VitalSelect leren kennen als een bedrijf waar gewone mensen werken die niet zomaar de ambitie hebben om mensen weg te zetten. Zo ben ik aan mijn vorige baan gekomen waar ik zes-en-half jaar heb gewerkt. Door de goede en plezierige ervaring ben ik nu weer aan een nieuwe uitdaging begonnen via VitalSelect!

Lorenzo Lenting
Werkvoorbereider Installatietechniek – Homij Grote Projecten

Pascal Elshof

"VitalSelect is sterk in de betrokkenheid met hun professionals."

Mijn ervaring met VitalSelect is erg positief door het goede en vele contact met Jeroen Brons. Ik zag hem zeker 1 keer in de 2 maanden, waarbij we bespraken wat er allemaal speelde en hoe ik mijzelf beter kon ontwikkelen. VitalSelect onderscheidt zich doordat zij juist vragen wat jij nodig hebt. Door deze goede samenwerking ben ik nu aan de slag bij Allinq.

Pascal Elshof
Beheerder EV GGI - Allinq

Floris Schuit

"VitalSelect besteedt veel tijd en energie aan je persoonlijke ontwikkeling en ze staan altijd klaar om zaken voor je te regelen."

Via VitalSelect ben ik werkzaam voor de Centrale Vastgoed Organisatie van gemeente Den Haag. Met veel persoonlijke aandacht en enthousiasme hebben ze mij geholpen bij het vinden van deze opdracht.

Floris Schuit
Medewerker Vastgoedinformatie Gemeente Den Haag

Centrale Vastgoedorganisatie Den Haag

Chaib Moulah Rabbi

Bij VitalSelect heb ik altijd het gevoel dat ik met veel respect en gelijkheid word behandeld

Dit gevoel heb ik niet bij andere bureaus gehad. Alle contacten waren zeer positief, eerlijk en transparant. Mede dankzij de inspanningen van VitalSelect kan ik het jaar beginnen met een nieuwe uitdaging, dank daarvoor!

Dus ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Neem contact met ze op, hier ga je zeker geen spijt van krijgen!

Chaib Moulah Rabbi
Ymere, Amsterdam

Yaniek Schuring

“VitalSelect blinkt wat mij betreft echt uit in de persoonlijke aanpak die ze hanteren. De lijntjes zijn kort en er is interesse voor de doelen die je jezelf wil stellen.”

Yaniek Schuring 
Procescontroller - BPD 

VTK Engineers

"VitalSelect kan snel toetsen wat we zoeken en denkt flexibel mee buiten de gebaande paden. Echt een agile bureau!”

Ik ben altijd erg benieuwd naar de persoonlijkheid, karakter en klantgerichtheid van professionals. Daarom lever ik bewust geen functieprofiel; ik geef globaal aan wat voor iemand ik zoek. Veel bureaus kunnen niet op deze wijze werken. Bas wel. Hij luistert heel goed naar onze wensen en zorgt voor de juiste inkleuring. Dat matcht perfect met ons bedrijf.

Fred Roode
Interim-directeur - Van Tongeren Kennemer