Calculator Werktuigbouwkunde

Analytisch sterk onderlegd en al een aantal jaren ervaring als calculator? Bij onze opdrachtgever kun je naast je calculatiewerkzaamheden ook andere taken oppakken om je breder in te zetten binnen de organisatie.

Wat neem jij mee?

Als Calculator Werktuigbouwkunde ben je een belangrijke versterking voor het calculatieteam. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van kostprijscalculaties voor nieuwe projecten. Je begeleidt minder ervaren calculators en engineers om offertes op te stellen die concurrerend en accuraat zijn. Je zoekt uiteindelijk de best passende technische oplossing voor de klant. Mochten er op het moment minder calculatiewerkzaamheden zijn dan kun je altijd de werkvoorbereiding of engineering ondersteunen ook al heb je daar geen ervaring in.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren we daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kunt iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van Calculator Werktuigbouwkunde er één is die veel van je gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

• Een goed salaris tot € 4150,- bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding;
• Begeleiding op maat.

Meer informatie

Niruben Kailayapillai

+31 (0)6 – 5123 0242

+31 (0) 20 – 6656430

Niruben.Kailayapillai@vitalselect.nl

Inlichtingen / Sollicitatie

Niruben Kailayapillai

+31 (0)6 – 5123 0242

+31 (0) 20 – 6656430

Niruben.Kailayapillai@vitalselect.nl