Calculator Elektrotechniek

Calculeren aan de meest spraakmakende projecten in de randstad samen met een team van installatietechnische professionals? Onze opdrachtgever heeft een portfolio van projecten waar je de komende tijd je zeker niet hoeft te vervelen.

Wat neem jij mee?

Ben jij expert in het maken van calculaties? Voor een grote installateur zoeken wij voor een groeiend team een Calculator met als expertise Elektrotechniek. Onze opdrachtgever heeft een multidisciplinair team van installatietechnische professionals waarmee zij grote en spraakmakende projecten realiseren. Kortom, voldoende mogelijkheden om te werken aan toonaangevende projecten. Interesse? Reageer dan snel voor meer informatie!

Onze opdrachtgever is een installateur met een rijk verleden van mooie projecten. Zij hebben een portfolio om u tegen te zeggen en zijn de afgelopen jaren betrokken geweest bij de ontwikkeling van steden, vastgoedontwikkelingen, havens en luchthavens. Met een groeiend team en fris elan maken zij dan ook mooie plannen voor de toekomst. Het team mag uitbreiden en op het gebied van Elektrotechniek zoeken wij dan ook een Calculator.

In de rol van Calculator Elektrotechniek ben je vanaf de tender fase betrokken en maak je kostenramingen en kostprijsbegrotingen van alle elektrotechnische installaties. Tijdens de realisatie van het project ben je verder bezig met meer- en minderwerk calculaties. Kennis van kostengetallen is een pré!

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren wij daar borrels en bijeenkomsten voor maar je kan iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van Calculator Elektrotechniek er één is die veel van jou gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

  • Een goed salaris tot € 4500 bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
  • Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
  • De mogelijkheid tot een auto of een goede onkostenvergoeding;
  • Een vast contract want wij hebben vertrouwen in jou!

Meer informatie

Niruben Kailayapillai

+31 (0) 20 – 6656430

+31 (0) 6 5123 0242

Inlichtingen / Sollicitatie

Niruben Kailayapillai

+31 (0) 20 – 6656430

+31 (0) 6 5123 0242