CAD Tekenaar – Noord

Duurzaamheid, als je het mij vraagt één van de belangrijkste onderwerpen als je het hebt over het realiseren van een nieuw kantoorpand of het renoveren van een oud monument. In de functie van CAD-tekenaar ga jij aan de slag bij een Installateur die bekend staat om haar duurzame werktuigbouwkundige installaties.

Wat neem jij mee?

In deze uitdagende rol werk je nauw samen met de Projectleiders, klant en monteurs om duidelijke werktekeningen te maken voor de monteurs waar zij zonder problemen de vertaalslag kunnen maken naar de werkelijkheid.

Je week start met het bekijken van lopende projecten en het bespreken van updates met het team. Gedurende de week werk je intensief samen met teamleden om ontwerp-concepten om te zetten in gedetailleerde tekeningen volgens de vereiste normen en specificaties. Op vrijdag controleer je de tekeningen op fouten, documenteer je wijzigingen en zorg je ervoor dat alles gereed is voor de volgende projectfase. Ook neem je deel aan vergaderingen en technische besprekingen voor een uitmuntende samenwerking.

Deze Installateur heeft al jarenlange ervaring in de bouw en staat bekend om haar vakmanschap en technische expertise. Het team waar je in komt te werken bestaat uit professionals die echt gepassioneerd zijn over wat ze doen. Ze zijn erop gericht om bouwoplossingen van topkwaliteit te leveren. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een nieuw kantoorgebouw, renovatie van een historisch monument of het realiseren van een grootindustrieel complex, zij hebben de kennis en vaardigheden om technisch geavanceerde installaties te ontwikkelen en te installeren.

 

Zij weten als geen ander wat ervoor nodig is om uitstekend werk te leveren, een comfortabele werkplek. Deze installateur is dan ook voortdurend bezig met het ontwerpen en onderhouden van een duurzaam en modern kantoorgebouw. Ze weten hoe ze een kantooromgeving kunnen creëren die inspirerend en comfortabel is, met aandacht voor groene oplossingen en energie-efficiëntie.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren we daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kunt iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van CAD-Tekenaar er één is die veel van je gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

• Een goed salaris tot € 3800,- bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding;
• Begeleiding op maat door Stefan van der Velden.

Meer informatie

Stefan van der Velden +31 (0) 20 – 6656430

+31 6 51934460

Inlichtingen / Sollicitatie

Stefan van der Velden +31 (0) 20 – 6656430

+31 6 51934460