Bouwkundig Projectleider Ontwerp

Lijkt het je interessant om in de lead te zijn voor het technische ontwerp van distributiecentra? Reageer dan op deze functie.

Wat neem jij mee?

Voor een specialistische tak van een groot internationaal Ingenieursbureau zijn wij op zoek naar een projectleider om projecten vanaf initiatief fase tot en met realisatie te begeleiden aan de ontwerpkant. Het zijn vooral projecten op het gebied van logistieke bedrijfsprocessen zoals distributiecentra.

Jij bent de natuurlijke spil binnen een projectteam en bij jou ligt de nadruk van de werkzaamheden op de afstemming tussen klant, architect, adviseurs en uitvoerende partijen.

Je hebt een groot organisatorisch en communicatief vermogen, je bent bouwkundig goed onderlegd en je vindt het leuk om binnen projectteams (zowel intern als extern) op creatieve wijze vooraanstaande projecten uit te denken.

In de rol van bouwkundig projectleider werk je met een team van 2 à 3 bouwkundigen projecten van begin tot eind technisch uit. Op basis van je ervaring ben je in staat jouw team goed aan te sturen en waar nodig te adviseren. Een gedegen kennis van uitvoeringsmogelijkheden (detaillering) en achterliggende regelgeving (zoals o.a. het bouwbesluit) is hiervoor een vereiste.

Deze kennis weet jij op een juiste wijze in te brengen in het projectteam, dat vaak bestaat uit klant, de eigen architect, adviseurs en uitvoerende partijen. Waar nodig zorg je ervoor dat de juiste beslissingen worden genomen en ben je in staat het projectteam mee te nemen en te overtuigen.

Functie-eisen

• afgeronde opleiding HBO of TU bouwkunde;

• kennis van uitvoeringsmethodieken en het opstellen van detaillering;

• werkervaring als 3D-modelleur is een pré, BIM, bij voorkeur gebruiker van Revit;

• kennis van bouwregelgeving;

• Je hebt grote affiniteit met het technisch ontwikkelen van een ontwerp waarbij jij de spin in het web bent;

• je bent ondernemend en je handelt proactief.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren we daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kunt iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van Bouwkundig Projectleider Ontwerp er één is die veel van je gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

• Een goed salaris tot € 5.500,- bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding;
• Begeleiding op maat.

Meer informatie

Bas Hendriks +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Bas Hendriks +31 (0) 20 – 6656430