WIL JIJ WERKEN BIJ DE GROOTSTE GEBIEDSONTWIKKELAAR VAN NEDERLAND?

VitalSelect verzorgt exclusief de werving en selectie van de senior procescontroller voor BPD regiokantoor Amersfoort.

BPDDe grootste gebiedsontwikkelaar
BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.  Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 365.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

Je bent in de volle breedte betrokken
Bouwfonds Property Development (BPD) zoekt voor haar regiokantoor in Amersfoort een Senior procescontroller (fulltime). Ben jij woonachtig in of nabij Amersfoort? Lees dan snel verder.

Als senior Procescontroller ben je in de volle breedte betrokken bij de gebiedsontwikkelingen. Je bent onderdeel van een projectteam en verantwoordelijk voor de voortgangsbewaking van complexe en uitdagende gebiedsontwikkelingen, contractvorming, en het proces met betrekking tot (interne) besluitvorming. Dat is de kern van je rol, in een organisatie waar ondernemerschap, resultaatgerichtheid, samenwerking en wendbaarheid centraal staan.

Solliciteren of meer weten?
VitalSelect verzorgt exclusief de werving en selectie voor deze vacature. Wil je meer weten? Neem contact op met Gerben Bakker voor meer informatie over de functie en het werken bij BPD. De eerste gespreksronde voor deze vacature verloopt via Gerben Bakker.  

Meer info over de vacature? Lees de volledige vacature hier; https://www.bpd.nl/werken-bij/vacature-senior-procescontroller-regio-noord-oost-midden/