Wees als Pascal en kies voor VitalSelect

VitalSelect is misschien wel een kleinere detacheerder maar erg betrokken bij hun professionals. Het persoonlijk contact waardeer ik zeer. VitalSelect zorgt ervoor dat je de juiste middelen en opleidingen krijgt. – Pascal Eslhof

Pascal ElshofIn 2016 werd ik door Jeroen benaderd voor een functie bij het GVB. Omdat Jeroen met een concrete functie kwam besloot ik erop in te gaan. Niet een detacheerder die mij benaderde met: je hebt een mooi profiel en we denken wel dat we een functie voor je hebben, eventueel mogelijkerwijs.. Nee het was een functie die goed aansloot op mijn profiel. Na een goed gesprek met Jeroen en het GVB ben ik via VitalSelect, op basis van een deta-vast constructie, aan de slag gegaan bij het GVB.

Het jaar dat ik bij VitalSelect in dienst was heb ik als zeer prettig ervaren. VitalSelect kwam haar afspraken na, praktisch elke maand had ik een evaluatiegesprek met Jeroen waarin opleiding, ontwikkeling, issues waar je tegen aan kunt lopen tijdens werkzaamheden etc, aan bod kwamen. Het fijne was de persoonlijke aanpak van VitalSelect. Naast dat je gedetacheerd bent willen zij ook dat je onderdeel bent van VitalSelect. Dit bereiken ze door de VitalApp, de VitalAcademy, het maandelijkse contact en de leuke uitjes.

Na een jaar kwam ik in vaste dienst bij het GVB, echter door wat verschuivingen en veranderingen zat ik daar niet meer op mijn plek. Met Jeroen had ik nog steeds contact, niet meer zo frequent als in dienst van, maar nog gewoon contact over de gang van zaken. Toen heb ik Jeroen benaderd of VitalSelect voor mij opzoek kon gaan naar een andere functie, ze kende mij ondertussen goed en gingen op zoek naar een functie die echt bij mij paste.

Die functie werd gevonden bij Allinq als Technisch Beheerder. Dit was een klant van Menno en daarom verliep het contact dit keer via Menno. Allinq had een klant KPN voor beheer en onderhoud aan de technische panden, daarnaast heeft Allinq een grote flexibele schil en was het voor mij ideaal om in vaste dienst te treden bij VitalSelect. Met Menno had ik ook praktisch maandelijks contact en als er wat speelde hadden we vaker contact. Echter na 2,5 jaar hield het contract tussen Allinq en KPN op en kwam mijn functie te vervallen. Aan het einde van dit contract hadden we intensief contact en gingen we gezamenlijk op zoek naar functies die bij mij zouden passen. Die functie is ook gevonden en via Bas ben ik nu bij NS Vastgoed gestart als Adviseur Instandhouding. Je merkt dat het hele team dan voor je bezig is.