Meld je nu aan!

Meetup Onboarden 14 november 2019

Op 14 november organiseert VitalSelect voor haar opdrachtgevers een Meetup over het onboarden van nieuwe medewerkers. Tijdens dit event neemt Heleen Mes, expert op het gebied van de employee experience, ons mee in haar visie op dit thema.

HappinessBureauOver de spreker
Heleen Mes heeft ruime ervaring in HR. Ze bereikte als HR directeur met twee werkgevers een toppositie als beste werkgever en is één van de oprichters van het HappinessBureau. Ze heeft als missie om
bedrijven en organisaties (nog) succesvoller te maken door het geluk van werknemers te vergroten. Als expert op het gebied van Employee Experience geeft ze presentaties, workshops en schrijft ze relevante artikelen. Ook is ze mede-auteur van het succesvolle boek Employee Experience – Happy People, better business.

Employee Experience
De slag om het technisch talent is natuurlijk al even bezig. Veel werkgevers zijn zich er bewust van geworden dat een goede employee experience cruciaal is voor het werven en behouden van nieuwe medewerkers. Het onboardingsproces speelt daarin een belangrijke rol, want mede door dit proces voelt een werknemer zich wel of niet snel thuis in je organisatie.

Wat is onboarden?
Het aan boord brengen van een nieuwe medewerker begint al als de toezegging is gedaan dat deze bij zijn of haar nieuwe werkgever zal starten. Het beslaat de gehele inwerkprocedure waardoor de nieuwe medewerker kennis krijgt van de organisatie, hun team en hun rol. Het doel is natuurlijk dat zij zich onderdeel gaan voelen van de organisatie en snel een goede en actieve bijdrage leveren.

de TinfabriekErvaringen delen op een schitterende locatie
Wij zien, als specialist op het gebied van recruitment en detachering, dat de slagingskans van ons werk mede afhangt van een goed onboardingsprogramma. Wij hebben de afgelopen jaren al heel wat mooie voorbeelden mogen zien en deze ervaringen wisselen wij graag uit met ons netwerk van opdrachtgevers. De Meetup wordt gehouden op de prachtige locatie van de Tinfabriek in Naarden. Uiteraard met een goed verzorgde netwerkborrel en buffet na afloop.


Wilt u deelnemen?
Voor de Meetup hebben we een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en daarom verzoeken wij om je vooraf aan te melden. Neem hiervoor contact op met één van onze adviseurs via telefoonnummer 020-6656430.