Meld je nu aan!

Op 30 april organiseren HOMIJ grote projecten en VitalSelect een Meetup over het gebruik van het Bouw Informatie Model bij grote utiliteitsprojecten. Vanuit HOMIJ zal ontwikkelaar Frank Lammers ons meenemen over de meerwaarde van BIM in het ontwerpproces.

Ontwerpen met Bouw Informatie Model

AgendaOver de spreker

Frank Lammers is sinds 2006 werkzaam voor HOMIJ Technische Installaties en werkt sinds 2012 als ontwikkelaar voor grote projecten. Hij heeft aan het begin gestaan van het gebruik van BIM en 3D in het ontwerpproces en sindsdien met een mooi team van specialisten interessante ervaringen en inzichten opgebouwd over het gebruik ervan.

Ervaringen delen

Deze ervaringen en inzichten deelt Frank graag met professionals die werkzaam zijn binnen de installatietechniek én meer kennis willen op doen over het werken met BIM. Hij neemt ons graag mee over wat ontwerpen met het Bouw Informatie Model betekent, wat je ermee kan bereiken en wat samenwerken binnen een BIM betekent.

De gastheer aan het woord

De Meetup wordt georganiseerd door Menno Markus, sinds 2017 werkzaam voor VitalSelect als adviseur voor de installatietechniek. Menno werkt al enige tijd samen met HOMIJ en ziet dit als een enorme kans om meer inzicht te geven in het werken met BIM in grote projecten binnen de utiliteit. Menno: “Ik probeer het maximale uit mijn samenwerking met HOMIJ te halen en door op deze manier samen te werken bieden we kandidaten uit ons netwerk echt inzicht over het werken met BIM. De Meetup is daarvoor een prima middel om dit te bereiken en we verzorgen het goed met een hapje en een drankje. Na de presentatie is er altijd een moment om nader kennis te maken met elkaar, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Toch ook weer een mooi moment om nieuwe mensen te leren kennen.”

Wil je deelnemen?

Voor de Meetup hebben we een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en daarom verzoeken wij je graag om je aan te melden. Je kunt hiervoor Menno Markus persoonlijk benaderen via het telefoonnummer +31626933760 of stuur hem een email via menno.markus@vitalselect.nl.