Even voorstellen: nieuwe VitalSelect collega

Het vitale VitalSelect groeit. VitalSelect staat voor een persoonlijke benadering. Om die reden stellen wij dan ook graag onze nieuwe adviseur aan jullie voor. Zo hopen we dat jullie hem alvast beter leren kennen en de stap om contact met hem op te nemen nog makkelijker wordt

Menno Markus (26) 

Adviseur Installatietechniek, Noord-Holland

Menno Markus is vorige maand bij VitalSelect begonnen als adviseur Installatietechniek. Hij woont sinds kort in Amsterdam bij VitalSelect om de hoek met zijn vriendin en kat. Als it-er van origine en installateur in de dop heeft hij eigenhandig zijn huis opgeknapt en omgetoverd tot een domoticahuis. Als hij niet aan het werk of aan het klussen is, reist hij het allerliefst. “Ik ben gek op duiken en mijn grootste wens is om nog eens naar Australië te gaan om daar in The Great Barrier Reef te duiken.” Maar tot die tijd heeft hij nog genoeg andere ambities, die hij graag bij VitalSelect waarmaakt.

Menno Markus
Menno Markus

Professionals écht leren kennen

Menno had al ervaring opgedaan als recruiter bij een bureau dat zich op IT-ers richtte. Met die ervaring in zijn zak, kwam hij bij VitalSelect aan. Het klikte direct omdat Menno net als wij heel erg gericht is op het leren kennen van mensen. “Ik geloof erin dat ieder mens uniek is en als je dat unieke naar boven haalt en inzicht krijgt in iemands talenten, dan kun je echt iets betekenen en de professional ook daadwerkelijk begeleiden. In een intake wil ik dan ook zeker drie persoonlijke dingen weten en uiteraard gaat dat over een weer; ze mogen ook van alles van mij weten. Dan maak je contact en ja, daar word ik gelukkig van.”

Sector installatietechniek: duurzaam en innovatief

Bij VitalSelect gaat Menno zich op de sector installatietechniek richten. “Die duurzaamheidsslag en het innovatieve karakter binnen de sector spreken me erg aan. Ik wil het verschil maken door professionals bewust te laten kiezen voor duurzame bedrijven. Van jong talent tot aan senioren die we helpen met omscholing. Ook denk ik al over manieren om professionals en opdrachtgevers kennis te laten delen over duurzaamheid en innovaties. Maar eerst zal ik mij vooral richten op het leren kennen van de markt. Ik ben opgeleid als systeembeheerder, dus dat heeft al best wat raakvlakken, maar inhoudelijk wil ik ook alles weten van installatietechniek. En daarna? Het team installatietechniek uitbreiden en naast Noord-Holland, de provincies Zuid-Holland en Utrecht betrekken.”