Bij VitalSelect kun je écht laten zien wat je in je mars hebt!

Eline Knevel (24) – Adviseur Bouw

Eline is sinds september 2016 adviseur Bouw & Vastgoed bij VitalSelect en verantwoordelijk voor de regio Noord-Holland. VitalSelect is ter uitbreiding van het team op zoek naar een nieuwe collega. Eline vertelt hier wat haar werk inhoudt en wat het werken bij VitalSelect zo aantrekkelijk maakt.

Eline Knevel – Adviseur Bouw, VitalSelectEline Knevel – Adviseur Bouw, VitalSelect

Meedenken, sparren en adviseren

“Als adviseur ben je een verbindende netwerker; sociaal, toegankelijk en oprecht geïnteresseerd in mensen. Je kijkt altijd naar de persoon achter het cv. Eigenschappen die nodig zijn om een netwerk van opdrachtgevers en talentvolle professionals op te bouwen. En om resultaat te behalen heb je naast mensenkennis en empathisch vermogen ook flink wat overtuigingskracht en doorzettingsvermogen nodig. Soms kom ik in contact met een steengoede professional zonder dat ik een geschikte vacature heb open staan bij een van mijn opdrachtgevers. Dan is het belangrijk dat ik opdrachtgevers met mijn enthousiasme weet aan te steken en alsnog de professional op een kennismakingsgesprek weet te krijgen. Dat geeft écht een goed gevoel. Het gaat er om dat je kunt meedenken: sparren met opdrachtgevers over capaciteitsvraagstukken en het adviseren van professionals over carrièrestappen. ”

Bedrijfs- en projectbezoeken

“Het bouwen aan een netwerk vraagt om commerciële creativiteit en heeft tijd nodig. In dit werk is het hollen of stilstaan. Dat vraagt om aanpakkers en self-starters: creatief in het creëren van nieuwe kansen om professionals en opdrachtgevers aan je te binden. Ik benader talenten via onze eigen database, diverse vacaturebanken en diverse social media. Het helpt dus als je de online kanalen kent. Daarnaast heb ik telefonisch contact en afspraken op kantoor. Het leuke is dat je ook regelmatig bedrijfs- en projectbezoeken doet, alleen dan leer je een bedrijf goed kennen. Maar denk ook aan kennismakingsgesprekken, evaluaties, lunches, workshops en leuke evenementen met professional of opdrachtgever buiten de deur.”  

Zelf de koers bepalen

“VitalSelect bestaat uit een team dat oprecht, maar zeker ook direct communiceert. Het opperen van ideeën en kansen en kritisch meedenken wordt erg gewaardeerd. Je krijgt dan ook de vrijheid om naar eigen inzicht je functie in te vullen. Dat betekent overigens niet dat je niet wordt begeleid. Je krijgt een intensieve training on the job. Wij laten zien hoe wij werken en vanuit daar kun je zelf de koers bepalen. Zo mag je je specialiseren in een specifiek marktgebied bijvoorbeeld. Daarbinnen krijg je alle gelegenheid je eigen markt te leren kennen en je netwerk uit te bouwen. Bij VitalSelect kun je écht laten zien wat je in je mars hebt!”

De interne vacature vind je in ons vacature-overzicht.

Gerben Bakker, partner/adviseur, over Eline:

Eline heeft een open uitstraling en is een echte aanpakker. Eline had geen ervaring in de arbeidsbemiddeling en weinig affiniteit met techniek. Wat ze wél had en wat ons aansprak was ervaring in de horeca. Een dienstverlenend beroep waarin het contact met mensen centraal staat. Dat is precies waar ons werk ook om draait. Eline is een aanwinst voor VitalSelect. Ze is enthousiast en gemotiveerd en heeft zich binnen een jaar tijd ons vak en de branche eigen gemaakt.